Header Ads

Müslümanı, sivili öldürüyor, sonra tekbir getiriyor; Allahü Ekber!

Müslümanı, sivili öldürüyor, sonra tekbir getiriyor; Allahü Ekber!
Müslümanı, sivili öldürüyor, sonra tekbir getiriyor; Allahü Ekber!


Müslümanı, sivili öldürüyor, sonra tekbir getiriyor; Allahü Ekber! Mücahid gibi gösterilmek istenilen teröristler; Suriyeli muhalifler...

Müslüman coğrafyası kan ve gözyaşı içinde, kan döken isyancıların dillerinde tekbir Allahu ekber, ama önlerinde Amerika rehber.

***

Allahu ekber “Amerika rehber!”


Amerika; Irak ve Afganistan işgallerinden sonra fazla zayiattan ötürü, işgal ederek hedeflerine maliyetli ulaşmak yerine, isyanlar çıkartıp bunları büyütüp, destekleyerek “düşük maliyetli işgal” yöntemi geliştirdi. 

Hele bizim gibi sadece seçimleri destekleyerek elde ettikleri sonuçlar ise aliyül ala olmuştur Sam amca için. Bu yolu seçtiklerini ABD eski Dışişleri Bakanı Rice söylemişti. Çünkü asker kaybından ötürü büyük bir baskı oluyor kamuoyunda, ayrıca milyarlarca dolar maddi kayıpları da ekonomi dengelerini bozmaktadır. 

AKP yönetimi kendilerine büyük bir ilham kaynağı olmuştur. Ülkenin en İslamcı kadrosunu başa getir, halk onları İslamcı sanıp baş tacı etsin, ama aslında onlar değişmiş, dönüşmüş birer Amerikancı, halkları ise bundan habersiz… 

Eski kimlikleri ile tanıyor, gözü kapalı her icraatlarını onaylıyor, oysa onlar “milli ve dini” gömleklerini çoktan çıkarmış, Amerika’nın pijama desenli gömleklerini, donlarını giymiş durumdalar. Halk memnun, Amerika memnun güzel alışveriş herkes memnun! 
Mısır’ın başına da “Müslüman Kardeşler” örgütü getirildi, ilk açıklamaları “eski anlaşmalara sadık kalacağız.” ”İstersen kalma zaten bu şartla getirildiniz” diyen yok tabi. Eski anlaşmalar dedikleri İsrail ile yapılan anlaşmalar. Birinci önceliği İsrail’in güvenliği olan ABD öyle şartsız, şurtsuz getirir mi? 

Müslüman Kardeşlerin, “Müslüman kalleşlere” dönüşüp dönüşmeyeceğini hep beraber göreceğiz… 
İşgal etmek yerine, isyan ettirerek bu isyanlara da “Arap Baharı” ismini veren ABD, daha az maliyetli, yeni işgal yöntemine de hayli hazırlık yaptığı görünüyor. İsyanları organize işinde taşeron ülke, isyancılar ise özel eğitimli kiralık ajanlar kullanmaktadır. 
Suriye’de kullanılan taşeron ülke Türkiye, finansman ülke Suudi Arabistan ve Katar, isyancılar ise her türlü silahı kullanabilen yerli kiralıklar ile BlackWater isimli tinerci ve mahpuslardan oluşan, gördüğü her canlıya ateş eden özel güvenlik şirketi canileri. Amerika’ya maliyeti ise sıfır… 
Her şey önceden “ayarlanmış”, taraflar belirlenmiş, kimlerin ne iş ve görev yapacağı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir Haçlı orkestrası. Tıpkı ülkemizde olduğu gibi, bir zamanların ünlü mücahitleri, şakirtleri, hoca efendileri, cüppelileri, küpelileri tek koro halinde Obama’nın dediklerini diyorlar.” Esat gitsin”… 

Sahip oldukları basın yayın gücüyle, işgal ettikleri konumları ile vatandaş kuzu kuzu işgal ve isyan hareketlerinin peşinde destekçi oluyor. Orkestranın şefini Müslüman görünce ne yapsın garibim, destek vererek sevap aldığını bile düşünebiliyor. 

Allah “neden akletmiyor ve düşünmüyorsunuz” diye bizleri düşünmeye davet ediyor. Ancak Maalesef günümüzde Müslümanların ekseriyeti düşünmüyor. 

Daha doğrusu düşünmeye gerek duymuyor, korkutucu olan da burası. Bir kısmı kendilerinin yerine düşünen bir hoca efendisi, parti başkanının ya da şeyh efendisinin olduğuna inanıyor. Allah’ın verdiği aklı hiç kullanmadan, ölüp gidiyor şu dünyadan. Hz. Ömer “ben yanlış yaparsam ne olacak halim” diye ağlarken sahabe “merak etme ya Ömer seni kılcımızla düzeltiriz” buyuruyor 

Düşünmüş olsa; hocasının arkasında neden Amerika duruyor? diye sorgular. Hoca mı gâvur oldu, yoksa Amerika mı Müslüman oldu diye sorar. Ya da bizim parti başkanı neden hep Amerikan başkanı ile aynı düşünüyor? Onun gidecek dediğine gidecek, gelecek dediğine gelecek diyor. 
İsyancıların dilinde “Allah’u ekber”, bu da çok özenle seçilmiş ve haçlı oyununa alet edilmiş ilahi kelam. Müslüman’ı öldürüyor, sonra tekbir getiriyor. Namazın farzlarından biri olan tekbir Müslüman katliamında kullanılan bir slogan olmuş artık. 

Müslüman coğrafyası kan ve gözyaşı içinde kan döken isyancıların dillerinde tekbir Allahu ekber, ama önlerinde Amerika rehber. 

Yusuf Karaca
Yeni Mesaj

Blogger tarafından desteklenmektedir.