Header Ads

Ve iddiaların gerçek olduğu ispat edildi_ LENİN de YAHUDİ idi

Ve iddiaların gerçek olduğu ispat edildi_ LENİN de YAHUDİ idi
Ve iddiaların gerçek olduğu ispat edildi_ LENİN de YAHUDİ idi


On Milyonlarca Masum İnsanın Kanına Giren Komünizm Belasının da Bir Yahudi Oyunu Olduğu Meydana Çıkmış Oldu. Sağ‛ın Arkasında da Sol‛un Arkasında da Her Zaman Yahudiler vardı. Aynı Toprakların İnsanları Birbirleri ile Savaştırıldı ve Zayıf düşürüldü. Kazanan Hep Yahudiler Oldu... Kardeşler birbirlerini hiç yere kırarlarken onlar Büyük İsrail Projesine hep bir adım daha yaklaştılar... Günümüzde ise bu projenin adı BOP - Büyük Ortadoğu Projesi olarak kondu ve içimizdeki hainler bu projeye eş başkan oldu...

_______

Sovyetler Birliği'nin kurucusu ve Bolşevik Devrimi'nin lideri Vladimir İlyiç Lenin'in kökenin Yahudi olduğuna yönelik dedikodular Moskova müzesinin bu konudaki belgeleri açığa çıkarmasıyla sona erdi.

Moskova'daki Devlet Tarih Müzesi'nde sergiye çıkarılan belgeler arasında Lenin'in ablası Anna Ulyanova tarafından 1932 yılında Lenin'in halefi Josef Stalin'e yazılan, büyük babalarının (annelerinin babası) 18. ve 19. yüzyıl Rusyası'ndaki Yahudi karşıtı "Yerleşim Sınırlandırması" politikasından kurtulmak ve daha yüksek eğitim hakkını elde edebilmek için Hıristiyanlığa geçen Ukraynalı bir Yahudi olduğunu belirten mektup da yer alıyor.

Mektupta, "Yoksul bir Yahudi ailesinden gelen büyük babamızın vaftiz sertifikasına göre babası (Ukrayna'nın batısındaki bir kent olan) Jitomir'de yaşayan Moses Blank adında biri. Vladimir İlyiç Yahudiler hakkında her zaman iyi düşündü. Benim daha önce de kuşkulandığım kökenimizi, o (Lenin) sağken bilemememizden dolayı son derece üzgünüm" ifadelerine yer verildi.

Stalin'den Lenin döneminde başlatılan Yahudi düşmanı akımlarla mücadele etme çalışmalarını sürdürmesini isteyen Ulyanova, "Son yıllarda Yahudi karşıtlığının komünistler arasında bile yeniden güçlenerek arttığını duyuyorum. Bu gerçeği kitlelerden saklamak yanlış olur" ifadelerini kullanıyor.

Devamını sadece abonelerimiz okuyabilirler. Abone iseniz devamını okumak için buraya tıklayınız. Abone olmak için buraya tıklayınız.
Blogger tarafından desteklenmektedir.