Header Ads

Aşk yap, çocuk yapma! Kantinden doğum kontrol hapı al; İhsan Doğramacı’nın BİLKENT Üniversitesi

bilkent üniversitesi logo vektör vectör öğrenci işleri kayıt
bilkent üniversitesi logo vektör vectör öğrenci işleri kayıt


Aşk yap, çocuk yapma! Kantinden doğum kontrol hapı al; İhsan Doğramacı’nın BİLKENT Üniversitesi


Doğramacı'nın Üniversitesi

15 Mart 2007 tarihli İnternet sitelerine ve basına düşen bir habere göre "Üstün Hizmet Ödülü'nün Prof.Dr. İhsan Doğramacı"ya verileceği duyuruluyordu.

Haberde; TBMM Onur Ödülü'nün, bu yıl Prof.Dr. İhsan Doğramacı'ya verilmesinin kararlaştırıldığı, TBMM Başkanlık Divanı'nın, Meclis Başkanı Bülent Arınç başkanlığında toplandığı aktarılıyordu.
Arınç, toplantının ardından yaptığı açıklamada, bu yılki TBMM Onur Ödülü'nün Prof. Dr. İhsan Doğramacı'ya verilmesi kararının alındığını söylüyordu.

Kararın oybirliğiyle verildiğini kaydeden Arınç, Doğramacının "Kurduğu üniversiteler ve Türk eğitim hayatına sağladığı büyük katkılar, tıp alanında yapmış olduğu akademik çalışmalarla sağladığı başarılardan dolayı aday gösterildiğini" üstüne basa basa anlatıyordu.

Arınç'ın, Mason Üstadı olan Doğramacıyı yere göğe sığdıramadığı, iltifatlara boğduğu bu açıklaması aklıma Konya Buldan'da Doğramacı ve Üniversitesi hakkında söylediği
sözleri getiriyordu. Arınç, Doğramacının üniversitesinde ahlaksızlığın, fuhşun, kol gezdiğini anlatıyordu. Masonluğun sapıklık olduğunu, masonların Hiram Usta'nın kulları olduğunu iddia ediyordu ve şunları söylüyordu:

"Sayın Doğramacı'nın Ankara'da kurduğu hususi bir üniversite var. Bilkent Üniversitesi milyarlık bütçelere sahip bu üniversite. Bu üniversitede özgür bir düşünce ortamı var, güya... Bu üniversitede özgür bir okuma, tahsil, öğrenim imkanı var. Dahası iş o dereceye gitmiştir ki, bugün İngiltere, Hollanda da Almanya da, Danimarka da homoseksüellik resmen kanunla kabul edilmiştir. Artık bu ülkelerde erkek erkeğe evlenmektedir. Bugün erkekle erkeğin nikahını kıyan İngiltere, kadınla kadının, homoseksüel ve lezbiyen ilişkiye serbestiyet tanınan Avrupa'nın çağdaş uygarlık adına işlenen cinayetler bizim ülkemize de yansıyor. Çağdaş uygarlık deyip arkasından koştukları bu Lüt kavmindeki rezilliklerin hiç birini biz kabul etmiyoruz Konyalılar...
İnsanlık vasfını kaybetmiş köpeklerden daha adi bir yaşayış içinde hiç birimiz yaşamak istemiyoruz. Biz en güzel ahlakla yaşamak istiyoruz. En güzel ahlakın ülkemizde hakim olmasını istiyoruz.

Devamını sadece abonelerimiz okuyabilirler. Abone iseniz devamını okumak için buraya tıklayınız. Abone olmak için buraya tıklayınız.
Blogger tarafından desteklenmektedir.