Header Ads

İsrailli şirketler 25.000 Ukraynalı çocuğu organları için kaçırdı. Çocukları yedek parça deposu gibi kullanıyorlar.

Her pisliğin olduğu gibi Organ kaçakçılığının da merkezi Yahudiler ve İsrail.
Her pisliğin olduğu gibi Organ kaçakçılığının da merkezi Yahudiler ve İsrail.



Basında çıkan bilgilere göre, deprem kurbanlarına yardım adı altında Haiti'ye gönderilen "İsrail Savunma Ordusu"ndan Siyonist militanlar hayatta olan Haitili yetişkin ve çocukları öldürerek organ kaçakçılığı yapmakla suçlanması gerçeğiyle bağlantılı uluslararası bir sakandalın ortasında, "Tıp ve Geleneksel Yahudi Yasası Kudüs Merkezi" başkanı Haham Rabbi Yaakov Weiner meselenin püf noktasını açıkladı.

Bir ABD radyo istasyonu PRI (Uluslararası Halk Radyosu) "Küresel Organ Eksiklği" başlıklı bir yayın yaptı.


Hahama göre, gerçek şu; Yahudilik, Yahudilerden organ alınmasını yasaklar, bu yüzden Yahudiler diğer Yahudilere organlarını bağışlayamaz.

Haham "Ben Ortodoksum, organlarımı veremem" dedi.


Haham Weiner Yahudi yasasına göre kendisinin organlarını veremeyeceğini ve hatta aile üyelerinden herhangi birisine bile veremeyeceğini vurguladı. Haham tıbbi olarak beyin ölümü gerçekleşmiş olan Yahudilerden organ alınmasının yasak olduğunu vaaz ediyor. Çünkü Yahudi inancına göre onlar ölü değil gerçekte yaşıyor. Bu yüzden ölü bir Yahudi'den organların alınması cinayetle eşdeğerdir ve Yahudileri öldürmeye de izin verilemez.

Haham bununla birlikte Yahudiliğin, bir Yahudinin hayatını kurtarmak için Yahudi olmayan birinden organ alınmasını yasaklamadığını da belirtiyor.

Bu arada, Ukrayna basını Ukrayna'dan kaçırılan 25 000 Ukraynalı çocuğun organlarının alınması için "İsrail"e götürüldüğüyle ilgili haberlerin basında yer aldığını hatırlattı:

"Elena Mazur ve Nikolay Lativok'un "1932-1933 yılları: Avrupa ve Amerika'da açlık. 1992-2009 yılları: Ukrayna'da Soykırım. Gerçekler ve belgeler. Analizler" başlığı altında bir kitabı geçenlerde Ukrayna Kahramanı Boris Oliynık ve Profesör Vyaçeslav Kurdin tarafından takdim edildi.

Borsi Oliynık "1930 ların Açlığı" projesinin önceki olayları hakkında muhabirlere konuştu. 1990'da Komünist Parti Merkez Komitesi Genel Kurulunda, Ukrayna'da 1930'lu yıllarda yapay açlık krizinin oluşturulmasına dahil olan kişilerin isimlerinin yayınlanmasını önerdiğini söyledi. Ancak hükümetteki Siyonist baskıdan dolayı kendisine izin verilmediğini söyledi.  

2008 Mayıs'ında, Ukrayna Devlet Güvenlik Servisi 1930l'u yıllarda ki Açlığı organize edenlerle ilgili bir liste yayınladı. Listedeki isimlerin çoğunluğunun Yahudi olması Ukrayna'da Yahudi toplumuna karşı öfkeye neden oldu.

Ukrayna'da Yahudilerin isimlerinin yayınlanmasına cevaben Rusya Haham Başı Berel Lazar Ukrayna'yı "Almanlarla birlikte Yahudilere karşı holokost (soykırım) yapmakla suçladı". Berel Lazar,Ukraynalılar Yahudilerin öldürülmelerinden sorumludur, dedi.

Buna karşılık Profesör Kudin modern Ukrayna'nın çocuklarına karşı korkunç Yahudi suçlarının sayısını hatırlattı. Kudin, Sadece son iki yıl içinde "İsrailli" şirketler 25 000 dolayında Ukraynalı çocuğu kaçırdı, dedi.

Kudin skandaldan bir örnek verdi: ziyaretçiler Ukraynalı 15 çocuğu evlat edinen ailelerden çocukların yaşam koşullarını kontrol etmek için "İsrail"e geldiklerinde, çocuklardan hiç bir iz bulamadılar.

Çocukları evlat edinen aileler bütün çocukların nerede olduklarıyla ilgili soruları cevaplamayı reddetti. Daha sonra bütün çocukların Yahudi tıp merkezine satıldığı, öldürülerek organlarının çıkarıldığı ortaya çıktı.

İran TV Kanalı Press TV'de ayrıca bu korkunç hikaye hakkında haber yaptı:

""İsrail"in çocukları kaçırarak organlarını çaldığıyla ilgili uluslararası komplo teorisi Tel Aviv'e Ukraynalı çocukların getirelerek organları için öldürüldüğünün ortaya çıktığı bir diğer şok edici haberle hız kazanıyor.  

Hikaye "İsrail"in son iki yıl içinde 25 000 Ukraynalı çocuğu organlarını almak için işgal bölgelerine getirdiği gerçeğine ışık tutuyor. Ukrayna'lı bir adamın "İsrail"de evlat edinilmiş olan 15 çocuğu aramasının sonuçsuz kaldığı olaya atıfta bulunuluyor.

İran TV'si çocukların "yedek parça" olarak kullanılmak üzere "İsrailin" tıp merkezlerine götürüldüğünü bildirdi.

Organ avcısı haydutlar sadece Filistinli, Ukraynalı ve Haitililileri organları için kaçırmıyorlar kaçırılanlar arasında ayrıca Cezayirli cocuklar da var".

İran Televizyonu haberini şöyle sürdürüyor:

"Arapça yayın yapan günlük al-Habar Cezayir gazetesinde 2009 Eylül ayında yayınlanan haberde, Interpol-uluslararası polis kurumu- nun Cezayirden çocukların kaçırılması ve organ kaçakçılığı işlerine dahil olan Yahudi bir grubun varlığını ortaya çıkardığı" anlatılıyordu.

Hikayeye göre, Fas ve Cezayirli çeteler genç çocukları avlamak için Cezayir sokaklarında dolaşıyorlardı. Daha sonra yakaladıkları çocukları kaçırarak Fas sınırından geçiriyorlardı.

Daha sonra çocuklar, "İsrail" ve ABD'de organlarının alınması amacıyla Fasın doğusunda bulunan Qujda'da bulunan İsrailli ve Amerikalı Yahudilere satılıyordu..

Bu haber Cezayir Ulusal Sağlık Araştırma Geliştirme Departmanı Komitesi başkanı Mustafa Khayattinin açıklamalarına dayanıyor. Khyatti Cezayirdeki çocuk kaçırılmalarının Temmuz ayında New York ve New Jersey'de yapılan tutuklamalarla bağlantılı olduğunu bildiriyor. Bu tutuklamalarda aralarında Yahudilerin de bulunduğu 44 kişi illegal organ kaçakçılığı ve siyasi rüşvet suçları araştırılmasıyla ilgili olarak tutuklanmıştı.

Hikaye, İsveç'in en büyük tiraja sahip günlük gazetesi Aftonbladet'te geçen ay yayınlanan ve "İsrail" ordusunun genç Filistinlileri kaçırarak organları için öldürdüğünü öne sürdüğü haberle aynı paralelde yer alıyor.

Bu durum, West Bank İmatin köyünde "İsrail" kuvvetleri tarafından 1992 yılında ateş edilerek öldürülen 19 yaşındaki Filistinli genç Bilal Ahmed Ghanem davasını da aydınlatıyor.."

Bu arada, uluslararası bir skandal ve aktivitelerinde "İsraillilerin" Haitili polislere 150 Haitili çocuğu evlat edinmeye hazır olmalarını söylemesinin Haitli polislerin dikkatini çekmesi üzerine "İsrailli cankurtaranlar" 28 Ocak'ta Haiti'yi terketti

Bununla beraber, "Yediot Aharonot", işgal altındaki Filistin'de bulunan bir Siyonist gazete "Ne var ki, Haiti hükümetinin çocuklarını vermek için bir acelesi olmadığını" yazdı.

Kavkaz Center
Blogger tarafından desteklenmektedir.