Header Ads

Uzaya gönderilen mesaja 27 yıl sonra cevap geldi. -video-

Uzaya gönderilen mesaja 27 yıl sonra cevap geldi. -video-
Uzaya gönderilen mesaja 27 yıl sonra cevap geldi. -video-

14 ağustos 2001 tarihinde, önceden rastlanan tüm ekin çemberlerinden farklı bir ekin çemberine rastlandı... 1974 yılında, ABD'li gökbilimci Carl Sagan, Porto Riko'daki Arecibo teleskopunu kullanarak, uzaya NASA'nın hazırladığı bir ikili kod gönderdi. Kodlar, insanlar ve üzerinde yaşadığımız gezegen hakkında bilgiler veriyordu. 

27 yıl geçtikten sonra, radyo teleskopun hemen önünde, onun uzaya gönderdiği kodun ikizi belirdi. Sagan'ın gönderdiği kodda, ondalık figürler, hayatı oluşturan elementler, DNA zinciri ve yapısı, boy ve nüfus gibi insana özgü özellikler vardı. Ekin çemberinde, aynı hesaplama sistemi vardı. Ancak, temel element karbon değil, silikondu. İnsan figürü yerine daha büyük bir kafası olan bir varlık göze çarpıyordu. Ayrıca, DNA yapılarında 2 değil, 3 zincir vardı. Boylarını 130 cm olarak belirtiyor ve yaşadıkları güneş sisteminin 3,4 ve 5'inci gezegenlerinde kolonileri olduğunu ifade ediyordu. Nüfusları ise 21.3 milyardı.






"Sahte yeteneklere sahip olanlara ve onların yalan vaatlerine karşı dikkatli olun! Çok acı olsa da hala vakit var. Orada bir yerlerde iyilik var. Bizler aldatmaya karşıyız. Kanal kapanıyor."
Blogger tarafından desteklenmektedir.