Header Ads

“MI6, CIA ve Türkiye’nin Suriye’deki Kurnaz Oyunları”

“MI 6, CIA ve Türkiye’nin Suriye’deki Kurnaz Oyunları”


Adolf Hitler ve Eva Braun'un tarih kitaplarında yazdığı gibi 29 Nisan 1945'te Berlin'de intihar etmediği, tam tersine Arjantin'e kaçarak burada 17 yıl daha yaşadıkları ileri sürüldü.

Bugüne kadar bilinen ve yazılan tarih kitaplarını rafa kaldıracak iddia İngiliz yazarlar Gerard Williams ve Simon Dunstan'ın 5 yıllık çalışmaları sonucunda yazdıkları "Grey Wolf: The Escape of Adolf Hitler (Bozkurt: Adolf Hitler'in kaçışı)" isimiyle çıkan kitaplarında yer aldı. İddiaya göre Adolf Hitler ve Eva Braun, sanıldığı gibi 29 Nisan 1945'te Berlin'de intihar etmedi ve Arjantin'e kaçtı.

Yazarlar, Adolf Hitler'in 13 Şubat 1962'de öğleden sonra saat 15:00'te 2 kız çocuk babası olarak Güney Amerika'da öldüğünü ve intihar ettiği ileri sürülen tarihten sonra 17 yıl daha yaşadığını iddia ediyor.

Rota Haber'in haberine göre; yazarlardan Gerard Williams Sky News'teki söyleşisinde Adolf Hitler ve Eva Braun'un ölümüyle ilgili adli tıp delili olmadığını açıkladı. Ayrıca; Stalin, Eisenhower ve FBI'nın Başkanı Hoover'ın, Adolf Hitler'in öldüğüne dair belge olmadığını bildiklerini de öne sürdü.

EVA BRAUN 2000'LERE KADAR YAŞADI



Kitapta 27 Nisan 1945'te Adolf Hitler, Eva Braun ve Eva Braun'un kardeşi SS generali Hermann Fegelein'in Berlin'de yeraltı tüneliyle uçağa ulaştığı önce Danimarka'ya orada uçak değiştirip Diktatör Franko'nun İspanya'sına ve oradan yine uçakla Kanarya Adaları'na geçtiği yazıyor. Eva Braun ile Hitler'in 1953'te ayrıldığı ve Braun'un 2000'lere kadar yaşadığı da söyleniyor.

Nisan 2011'de açıklanan FBI gizli belgelerinde de Adolf Hitler'in Arjantin'e kaçtığı belirtilmişti.
Blogger tarafından desteklenmektedir.