Header Ads

AKP sayesinde ibneliğe devlet desteği! Neden Türkiye'yi ibneleştirmek için can atıyorlar?

lgbti, livata - eşcinsel ilişki, eşcinsellik, akp, akp'nin gerçek yüzü, GAY, lezbiyenlik, Sevicilik, biseksüellik, Transeksüellik, ibnelik,


İslam ülkesi olduğu iddia edilen Türkiye bunu da gördü: Sözde İslami iktidar ibneliğe devlet desteği veriyor. 
Önce Yüce Meclis’i alet ederek, Avrupa Parlamentosu’nun Tiran’daki LGBTİ Hakları toplantısına biri AKP’li, diğeri de CHP’li iki milletvekili gitti. Şimdi de bir başka skandala imza atarak BM’deki Kadının Statüsü Toplantısı’na Türkiye’yi temsilen iki LGBTİ üyesi gönderildi. Konaklama dahil bütün masrafları ise Aile Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nden karşıladılar.

Türk Kadınını Lgbti Temsil Etti

Her yıl Mart ayında New York’ta, Birleşmiş Milletler (BM) nezdinde yapılan Kadının Statüsü Komisyonu (KSK) toplantılarının 59’uncusu bu sene 9-20 Mart 2015 tarihlerinde yapıldı. Ancak skandal, tam da bu noktadan sonra başladı. Türkiye’yi temsil eden heyette gay, lezbiyen, transseksüel ve biseksüel dernek temsilcileri de yer aldı.

Masrafları Aile Bakanlığı Karşıladı

Buna göre LGBTİ üyesi Y.Öz ile EŞİTİZ üyesi Z. Yılmaz’ın uçak ve konaklama dahil tüm masrafları gün be gün çözülen aile yapımızı korumak ve güçlendirmek için kurulmuş Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü’nce karşılandı.

Geçtiğimiz ay, New York’ta BM nezdinde yapılan 59. Kadının Statüsü Komisyonu toplantısında Türkiye’yi temsilen Aile Bakanlığı LGBTİ ve EŞİTİZ Derneği üyesi iki kişiyi gönderdi.

LGBTİ, Türkiye’yi Ve Aileyi Temsil Edemez

BM Kadının Statüsü Komisyonunda Türkiye’den katılım sağlayan heyette yer alan kişiler arasında LGBTİ bireyleri temsil eden LGBTİ örgütleri ve EŞİTİZ derneklerinin temsilcileri yer aldı ve katılımcıların tüm masrafları Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nca karşılandı. Bu skandal, “Bürokraside yerleşmiş kadroların marifeti” denilerek taca atılacak cinsten değil. Çünkü söz konusu Aile Bakanlığı, 2011 yılında kuruldu ve bütün atama ve kadrolaşmaları AKP iktidarı döneminde yapıldı. (Milli Gazete)
Blogger tarafından desteklenmektedir.