Header Ads

Bu ölümü, psikiyatrlar asla açıklayamaz: Elisa Lam'ın bilimsel olarak açıklanamayan ölümü.

elisa lam olayı, şizofreni, zihin kontrolü, açıklanamayan olaylar, intihar eğilimi, sanal gerçeklik, bipolar bozukluk, paranoid şizofreni, videolar, mehmet fahri sertkaya, elektrofizyoloji, elektromanyetik savaş,


Bir insan fizik kurallarını alt üst ederek ve imkânsızları art arda başararak kendini öldürebilir mi? Elisa Lam'ın günümüz bilimsel kabullenişleri ile yıllardır açıklanamayan ölümü. 

Günümüz biliminin, bu olayı açıklayabilmek için, dünyanın hemen hemen bütün toplumlarında ve kültürlerinde varlığına inanılan, Kur'an-ı Kerim'de ve hadislerde de varlıkları ve insanlara çok ciddi zararlar verebilecekleri açıkça ifade edilen cinleri kabul etmekten başka çaresi yok. 


Elisa Lam isimli Kanada'da okuyan 21 yaşındaki Asyalı öğrenci, turist olarak ABD'ye gitti ve adı daha önce de garip ve açıklanamayan olaylarla anılan Cecil Hotel'de kalmaya başladı. Kimse başına ne geldiğini anlayamadan bir anda ortadan kayboldu ve yaklaşık üç hafta sonra kaldığı otelin çatısında bulunan su tankında bulundu. 

Cesedinin bulunmasının ardından polisin soruşturması sırasında meydana çıkan gerçekler ise çok ürkütücüydü ve Elisa'nın ölümünün zahiri-görünen sebepler ile, doğa kanunları ya da fizik kuralları ile asla açıklanamayacağını hemen gözler önüne seriyordu. İzliyoruz.





ŞİZOFRENİ DEĞİL, BİPOLAR BOZUKLUK DEĞİL, UYUŞTURUCU DEĞİL, AKIL YA DA RUH HASTALIĞI DEĞİL, CİNLERİN ZİHİN KONTROLÜ...

Türkiye'de ve dünyada HER YIL ON BİNLERCE KİŞİ cinlerden, sihir ve büyüden kaynaklanan feci ölümler ile ölüyorlar ve bu durumların bilimsel bir izahı bile yapılamıyor. İntihar, cinnet, cinayet, kaza denilerek üzerleri örtülüyor. 

Dikkat çekicidir ki, genç kadın asansörde kamera kaydına girmese, ne kadar enteresan bir son yaşadığı hiçbir zaman anlaşılamayacak. Kimse neler döndüğünü anlayamayacak. Son nefesine doğru götürülür iken kadın sanal bir gerçekliği yaşamaya başlıyor. Zihni ve bedeni kontrol ediliyor. Asansörden çıkışı esnasında sanki bir yandan da çıkmamak için direniyor. Adımlarını atışı ile bedeninin duruşu arasında olması gereken denge hiç normal değil. Sanki orada olan biri ile konuşuyormuş gibi olduğu anda, kollarının dışa doğru bükülmesi de çok enteresan. Çok zayıflamış kendi iradesi ile direniyor ama vak'aların çoğunda olduğu gibi, bu kadın da feci sonuna mani olamıyor. 

Bu sırada ya etrafındaki cinler ona görünüyor ve kadın onlarla konuşuyor ya da cinler ona hiç görünmeden zihin kontrolü ile o anda orada bile olmayan bir tanıdığı kişi orada imiş gibi gösteriliyor ve onunla konuşuyor. Duyu organları devre dışı bırakılarak beyninin işitme, görme merkezlerine cinler tarafından müdahalede bulunuluyor ve bu sırada genç kadın gerçek ile sanalı birbirinden ayıramıyor. Beyne bu şekilde müdahaleyi artık bilim de yapabiliyor. CIA'nın, hedef aldığı kişileri NASA'nın imkanlarını da kullanarak uydulardan zihin kontrolüne tabi tuttuğu biliniyor ve bu gerçek somut kanıtlarla kanıtlanmış durumda. Aynı anlarda hiçbir arızası olmayan asansörün çalışmadığına da dikkat edilmesi gerekiyor. 

Polislerin daha sonra yaptığı incelemede asansörde hiçbir arıza-kusur bulunamıyor. Zaten genç kadın oradan uzaklaşır uzaklaşmaz, asansör art arda verilen bütün komutları yerine getirmeye ve bütün katları tek tek dolaşmaya başlıyor. Bu da yetmezmiş gibi Elisa, çatıya çıkabilmesi için elektronik alarmların aktif olduğu ve normalde asla geçemeyeceği iki kapıyı birden, alarmlar çalmadan, şifreyi bilmeden ya da geçiş kartı olmadan, hiç kimseye görünmeden ve başka bir güvenlik kamerasına da girmeden geçiyor. Kendi başına açması bile pek mümkün görünmeyen su tankı kapağını açtığı yetmiyor bir de içine girip kapağı tekrar kapatıyor. Polis, açıklayamadığı bu olayı intihar diyerek kapattı. Zaten bu tarz olaylar dünyanın her neresinde yaşansa bir gerekçe uydurularak kapatılıyor. Elisa'nın bu sıradışı ölümü o gün bu gün dünyadan yüz milyonlarca insan tarafından yorumlanmaya ve mantıklı bir açıklama yapılmaya çalışıldı ama bu olayı bilinen fizik kuralları ile açıklamayı şu ana kadar kimse başaramadı. Mehmet Fahri Sertkaya


Bill Clinton'ın zihin kontrolünde olduğu anlar | CIA'nın zihin kontrol teknikleri




***

Ünlülere yapılan zihin kontrolü: Beyonce ve Bill Clinton





***

(Bağlantıya gitmek için resmin üzerine tıklayın!)




***




Blogger tarafından desteklenmektedir.