Header Ads

Amerika'yı kimler yönetiyor? Biri ibne, diğeri transeksüel ya da travesti mi? Mitchelle Obama gerçekten kadın mı?






OBAMA'NIN KARISI GERÇEKTEN KADIN MI?

Bizden iletmesi…

Hiç temas etmek istemediğimiz, hiç ilgi alanımız olmayan, zaruret olmadıkça ilgilenmediğimiz ve paylaşırken bile haya ettiğimiz bir mevzu ama dünyanın en etkili ülkelerinden birinin, dünyanın dört bir yanını kana ve göz yaşına boğan bir ülkenin başında bulunanlar hakkındaki bu iddialar doğru ise, herkesin bunu bilmeye ve yaşadığı dünyaya ve zamana daha gerçekçi gözlerle bakmaya ihtiyacı ve hakkı var. "Amerikan rüyası"nın gerçekte ne olduğunu bilmeye, batılılar tarafından yasaları ve idari düzeni sürekli değiştirilen ülkemizin de nasıl felaketlere sürüklendiğini bilmeye hakkı var. 

Nahoş fotolar ve tabirler için kusurumuza bakılmasın.

Michelle Obama travesti mi?

ABD’nin “First Lady”si Michelle Obama’nın dünyaya erkek olarak geldiğine ilişkin birçok spekülasyon yapılıyordu, ancak ünlü oyuncu ve komedyen Joan Rivers “Obama gay'dir Michelle ise travesti” deyince konuya ilişkin tartışmalarda patlama yaşandı. Şimdi özellikle Obama karşıtları “First Lady”nin kadın olmadığını kanıtlamaya çalışıyorlar.

Evet, insanların çoğu tarafından, duyulunca şaka olduğu düşünülen bu iddiaların çok ciddi dayanakları var. 

Obama'nın Gay olduğu üzerine bir tartışma yok aslında. Onun ibneliğini bütün dünya biliyor. Ama insanlar, Obama'nın karısı ve ABD'nin first lady'si olarak bilinen kişinin lady olmadığını, kadın olmadığını duyunca inanmak istemiyorlar.

Joan Rivers’a bir muhabir soruyor: “ABD’de gay bir başkan işbaşına gelir mi sizce?” Rivers, soruya “Gerek yok, var zaten. O da Obama” yanıtını veriyor ve Michelle Obama’nın da transeksüel olduğunu ekliyor.

Bu sözlerin ardından ABD’de Barack Obama’nın “gay”liğinden çok Michelle Obama’nın travestiliği konuşulmaya başlandı.

Bunların yanında Barack Obama’nın eşine ‘Michelle” değil de “Michael” diye seslenmesi de ek kanıt olarak gösteriliyor. Zira Michelle'in önceleri erkek olduğunu, sporla meşgul bir erkek olduğunu ve daha sonra cinsiyet değişimi operasyonu geçirdiğini iddia edenler de zaten erkek iken adının “Michael LaVaughn Robinson” olduğunu, doğduğunda ona bu adın verildiğini ve sonra geçirdiği bir dizi ameliyattan sonra kadın olduğunu belirtiyorlar.

Tabii Michelle Obama’nın erkekleri andıran vücut yapısı da bu teorileri besler nitelikte.

Bu durumda akla hemen çocukları geliyor. İddia sahiplerine göre o çocuklar evlatlık ve o çocukların doğum kayıtlarına hiçbir şekilde ulaşılamıyor.



ELLERİ ERKEK ELİ GİBİ

Fotoğrafa bakarsanız Michelle Obama'nın yüzük parmağının işaret parmağından uzun olduğunu göreceksiniz ki bu genellikle erkeklerde olur. Kadınlarda ise yüzük ve işaret parmakları aynı uzunluktadır. (fotoğrafları büyütmek için üzerine tıklayabilirsiniz.)






OMUZ GENİŞLİĞİ ERKEKLERDEKİ GİBİ

Kadınların omuzlarının genişliği, kafalarının boyutuna eşittir. Burda ise omuzlar olması gerekenden daha uzun.









ADEM ELMASI

Estetik ameliyatın bile bunu yok edemeyeceğini söyleyenler var.






OMUZ KASLARI

Bu fotoğrafta net olarak göründüğü gibi omuzları bayağı kaslı, bu erkeklerde sıkça görünen bi özellik.

Her zaman kullandığı saç modelinin ise bunu örtmek için olduğu söyleniyor.

Bayan Obama'nın bayan olmadığını iddia edenler, estetik ameliyatlar ile görünüşünü değiştirmeden önceki dönemde, sporcu olduğunu iddia ediyorlar.








VÜCUT ORANTISI

Erkek vücut uzunluğu kafanın 8 katı, kadın vücut uzunluğu ise 7 katıdır. Michelle Obama'nın ise erkeklerde olduğu gibi 8 katı.
















Blogger tarafından desteklenmektedir.