Header Ads

CHPKK'nin gizli Ermeni ve gizli Yahudi vekilleri, İslam'ı en doğru şekilde anlatan kitapları dağıtan belediyeleri linç etmek hakkına sahipler mi? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, evlilik, islam aile hukuku, ayet-i kerime, siyonizm, içimizdeki ermenistan, gizli yahudiler, sabetaycılar,

CHPKK'nin gizli Ermeni ve gizli Yahudi vekilleri, İslam'ı yasaklamak, bu mümkün olmazsa İslam'da reform yapmak ya da milletimizin anayasal haklarını baskı altına almak hakkına sahip midir?  

Kütahya Belediyesi, yeni evli çiftler için ‘Evlilik ve Aile Hayatı' adlı bir kitap hazırlamış. Yine memlekette ne kadar gizli Ermeni, gizli Yahudi, Sabetaycı Yahudi, Mason İslam düşmanı varsa, gürültü çıkarmaya çalışıyorlar.


Kitapta, erkeğin cinsel fantazilerine yer verilmiş, her anlamda mutlu bir yuvayı tesis etmenin yolları anlatılırken kadının nasıl işve yapması gerektiği de anlatılmış.

Erkeğin ailenin lideri olduğuna(ki ayetle sabittir), hanımını hangi şartlarda ne kadar dövebileceğine(ki ayetle sabittir) ve daha çok çeşitli hususlara temas edilen kitabın tamamını okuma imkanı bulamadık ama medyaya malzeme olan kısımlarının tamamında tam isabet gördük.


Bu hayırlı hizmetlerinin devam etmesini bekliyoruz. Kütahya Belediyesi hukuk yolunu tercih etmelidir, geri durmamalıdır, İçimizdekiİsrail'in ve İçimizdekiErmenistan'ın yine organize taarruzunu fazla ciddiye almamalıdır ve diğer belediyeler de Kütahya Belediyesi'nin bu davranışı örnek almalıdır. Çünkü Kütahya Belediyesi'nin anlattığı İslam'dır. Birilerinin İslam'ı analtması, İslam'ın bir sahadaki hükümlerinin toplu olduğu bir kitabı yayması fikir ve vicdan hürriyetidir, anayasa ile korunmuş bir haktır ve bunu yapması için çift kimlikli "görevli"lerin onayını almak zorunda da değildir.


Bu kitap İslam dininin hükümlerini anlattığı halde, doğru şekilde anlattığı halde "İslam'da böyleymiş, biz bunu kabul etmiyoruz" diyemeyip de, "Bu kitapta bunlar iddia edilmiş, bu kitabı kabul etmiyoruz." diyen herkesi, en başta da "Bu kitapla birlikte mücadele edelim" tarzında çıkışlar yapan, sosyal demokrat kökenden gelen AKPKK'li Ayşenur Bahçekapılı olmak üzere herkesi kınıyoruz. Yazıklar olsun. 2017 yılına girmek üzere olduğumuz şu günlerde hala inancımızın ve hayat tarzımızın ve inandığımız hukuk sisteminin keyfi olarak baskı altına alınmaya, yasaklanmaya, engellenmeye çalışılmasına tepkiliyiz. Kimsenin böyle bir hakkı YOK!


Siyasetçiler din işlerini din adamlarına bırakmalıdır. Bir kişinin Türk Guguk Sistemi'nin çarkında dönüp hukukçu olması hatta yetmeyip üzerine bir de vekil seçilip o çok da lüzumlu olmayan meclise girmesi, her uzmanlık sahasında uzman ve yetkili olduğu anlamına gelmiyor. Bu ülkede her sahada yaşanan kaosun temel sebebi böyle bir meclisli, demokratik seçim sistemidir. Meclisler de toplumların dinini yasaklamak ve çağ dışı göstermek hakkına sahip değillerdir. En başta bu sistem değiştirilmelidir. Sistem değişene kadar geçen sürede başta Ayşenur Bahçekapılı olmak üzere böyle çarpık bir hareket tarzı sergileyen herkese:


➥ "Af edersiniz! Siz bu hususun uzmanı mısınız? Bu kitap İslam dininin kaynaklarına uygun değil mi? Çarpıtma mı var? Ne gibi bir sorun gördünüz? Ya da sizin sorununuz bu değilse, bu kadar milyon müslüman, sizin zihniyetinize/görüşlerinize/keyfinize göre inancını ve dini kaynaklarını bozup değiştirmeli midir? Sizin yetersiz, birikimsiz, orayı hak etmeyecek vasıfta insanlarla dordurduğunuz meclis hatta bu meclisin de bir kısmı istemiyor diye, gizli Ermeniler, gizli Yahudiler, masonlar istemiyor diye İslam'da reform mu yapmalıyız? Yoksa İslam'ı toptan mı yasaklamalıyız? Sizin demokrasiden anladığınız bu mudur? Sizin gerçek derdiniz nedir? Size bu yetkiyi kim veriyor?" denilmelidir.

Mehmet Fahri Sertkaya  | Akademi Dergisi

BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi


Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati
Blogger tarafından desteklenmektedir.