Header Ads

Mehmet Fahri Sertkaya müstear ismini kullanan Tuncay Tokay, Cübbeli Ahmet Hoca denilen lüzumsuza resti çekti: Ya ispat edersin, ya özür dilersin ya da şerefsizsin!



Mehmet Fahri Sertkaya müstear ismini kullanan Tuncay Tokay, Cübbeli Ahmet Hoca denilen lüzumsuza resti çekti: Ya ispat edersin, ya özür dilersin ya da şerefsizsin!

Cübbeli Ahmet Hoca denilen medya şovmeninin, Akademi Dergisi'ne, Mehmet Fahri Sertkaya'ya, Tuncay Tokay'a dair o videosunda anlatıklarının her biri yalan çıktı: 

Ne şikayet, ne dava ne de yasaklama var. Ne de iddia ettiği gibi Akademi Dergisi'ne karşı bir reddiye yapabilmişliği var. Video baştan sona hakaret, iftira ve yalanlarla dolu. Üstelik bu videosundan birkaç gün önceki videosunda konuştuklarını da alemin önünde inkar ediyor, söylediklerini söylemediğini iddia edebiliyor. Oysa iki videoda izlenip gerçek görülebiliyor. 

Şimdi bunca gerçek iyice gün yüzüne çıkmışken, bunca insan Akademi Dergisi ve Mehmet Fahri Sertkaya hususunda aldatılıyorken, ne yazık ki bu çirkinliğini bir adım daha ileri götürerek özür dilemiyor, düzeltme yapmıyor.


İşte hala görememişler için, Süleymancıların merhum lideri Arif Ahmet Denizolgun'un sık sık münafık dediği; 

➥ 'Okumayın böyle münafıkların kitaplarını. Hatta evinize bile sokmayın!' 

dediği Cübbeli denilen şahsın gerçek yüzü...


Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın anlatımıyla... 

Videoyu izleyin!  






Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın anlatımıyla... 

Sesli anlatımı dinleyin!

 

Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın Cübbeli Ahmet Hoca ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)


 

 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.