Header Ads

Mehmet Fahri Sertkaya yazdı; İslamcıların yardımına kim yetişti? Akademi Dergisi Youtube kanalını CIA mı kapattı?

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, akp'nin gerçek yüzü, cia, mossad, cübbeli ahmet hoca, süleymancılar, islamcılar, cüneyt zapsu, şahenkler, içimizdeki israil, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP),

SADECE GÜLÜYORUZ

Web TV kanalımız da kapatılmış. Üstelik web tv sitesi de "Sizin kanalınızı şundan şundan kapattık" diye bir mail bile atamamış. Atamaz da... Çünkü telif hakkı ihlali de yoktu, hakaret, karalama, hedef gösterme v.s. de yoktu. 


➥ Acaba Zapsular mı kızdı? 

➥ Yoksa Şahenkler mi? 

➥ Yoksa "Arkamızda Reis var" diyerek her itliği yapanlar mı?

➥ Yoksa deşifre ettiğimiz içimizdeki İsrail'in adamları mı?

➥ İslamcılar mı?

➥ İslamcıları oynatan, AKPKK'yi bile kurup kullanan CIA ya da MOSSAD mı?

➥ Durun durun, "Süleymanlılar hayır diyecekler" dediğimiz de bardağı mı taşırdı?

Pek aman aman bir şeymiş gibi kullandıkları ve CIA güdümlü İslamcı kanallarda yer verdikleri Mısır'ı birkaç günde patlattığımıza mı kızdılar? Onun da çaresiz kalıp susup durduğuna mı kızdılar?

Belki de İhsan Şenocak'ın, nerede ise bir senedir, dernek işlerinin üzerindeki şaibeleri izah ve ispat edemediğine ve zor duruma düştüğüne de kızmışlardır?

AKPKK'nin BOP'a, Büyük İsrail'e nasıl hizmet ettiğini ispat ettiğimize de kızmış olabilirler.

Belli mi olur, belki de Suriye meselesini gerçek yüzü ile anlatıp;

➥ "Bunların aksini karşımızda hiç kimse ispat edemez. AKPKK nin Suriyede yaptığı, ümmete, millete, devlete ihanettir" dediğimize kızmışlardır.

Ya da başkomutan çektirdikleri Cübbeliyi bile güle oynaya, hiç zorlanmadan silip geçtiğimize kızmışlardır. Ona kimin başkomutan çektirdiğini ispat ettiğimize de kızmış olabilirler.

Darbe tiyatrosunu, ilk dakikalarından itibaren büyük bir kararlılık ile, ispatlar ile deşifre ettiğimize ve son zamanlarda bunu videolarımızda anlattığımıza da kızmış olabilirler.

Sadece Türkiye'de değil, çok sayıda ülkede İslamcılığın CIA ve MOSSAD'ın kontrolünde olduğunu ispat ettiğimize, İhvan-ı Müslimin, Rabia, Mursi etrafında anlattığımız CIA oyunlarından, deşifrelerimizden de rahatsız olmuş olabilirler. 

Şöyle bir bakıyoruz da, o kadar çok mevzu var ki, o kadar çok ezber bozmuşuz, pusu bozmuşuz, ihanet bozmuşuz ki, acaba kim hangisine kızdı, ya da hepsi bir den çaresiz kalıp şikayetler mi etti de bu kanalları kapattırıyor. Çok da ilgilenmiyoruz bu kısmı ile... Bunlar sadece bizi daha da gayrete getiriyor. Bunca şahıs, bunca firma, holding, parti, siyasi lider, siyasetçi, yazar, hoca, şu bu, hiç biri hukuk yoluna gidemedi. Gidemezler de çünkü kendileri suçlu ve cezaları kesin alırlar. O halde video kanallarını kapattırabilmeleri nasıl mümkün olabilir, işin içinde CIA gibi, MOSSAD gibi, İçimizdeki İsrail gibi, Mason teşkilatı gibi güç odakları olmadan?

İLK KARARIMIZ: Hem bu video sitelerinin sorumlularını/sahiplerini dava etmek, hem bu şikayetleri yapanları, bu baskıları yapanları tespit ettirmek için çok sayıda şikayette bulunmak ve ayrıca yayınlarda ispatla anlattığımız hususlarda çok sayıda kişi ve grup hakkında "vatana ihanet" de dahil çok sayıda suçlarına dair şikayetlerde bulunmak ve bu şikayetlerimizi de bütün sitelerimizden duyurup kamuoyuyla paylaşmak olacak. Son kararımızı verelim, bakalım bu heyecanlı, bu agresif tavırları devam edecek mi, ona göre ne yapacağımıza karar vereceğiz.

Ayrıca hiç ama hiç sıkıntı etmedik, kanalların kapatılmasını... Öncelikle şu var ki, bir yazılım, birkaç saatlik sesli anlatımı, birkaç dakikada metne döküyor. Hem de yüksek isabet oranı ile. Yani, video olarak paylaşmak zorunda değiliz. Sonra şu var ki, kendi mekanımızda bile bir sunucu kurup, kendi videolarımızı, sitelerimizi/bloglarımızı kendimiz yayınlamak, birkaç bin lira maliyet oluşturuyor. Başka bir engel yok. Sonra onu kapatmak için mahkeme kararları gerekiyor. O da zaten bizim istediğimiz yola çıkıyor. 

Biz gülüp geçiyoruz. Çünkü, daha düne kadar koca Süleymanlılar cemaatini bir küçük lokma görenler, eş zamanlı olarak insanlık dışı türlü oyunları sahneye alanlar, pusu üstüne pusu kuranlar, bu gün, birkaç bağımsız Süleymanlı genç karşısında hiç durumundalar ve kendilerini nasıl savunup kurtaracaklarını şaşırmış durumdalar. Agresif tavırları, sadece sonlarını hızlandırıyor. 

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

DİKKAT! Akademi Dergisi'nin bütün videoları artık şu adreste olacak: 

   www.AkademiDergisi.TV   
Blogger tarafından desteklenmektedir.