Header Ads

Akademi Dergisi Youtube kanalını kimler, neden kapattırdı? Mehmet Fahri Sertkaya yazdı...

akademi dergisi, büyük israil, cia, cüneyt zapsui bop projesi, darbe-tiyatrosu, imamı rabbani, israil, Mehmet Fahri Sertkaya, mossad, şahenkler, uzanlar, Youtube,

Hepiniz şahitsiniz, bu kanalımızı da kapattılar ve bu kanalımızda da herkesi aciz bırakmıştık. 

Bu kanalda, telif hakkı ihlali yoktu. Türkiye ya da Amerika yasalarına göre suç, yoktu. Bu kanalda Youtube kullanım şartlarını ihlal de yoktu. Tertemiz bir kanaldı. Türkiye'ye, millete, ümmete, insanlığa hizmet ediyordu. 



akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, cia, mossad, şahenkler, uzanlar, cüneyt zapsui bop projesi, darbe-tiyatrosu, büyük israil, Youtube, imamı rabbani, israil,
Sadece son iki haftada yayınlanan videolar bile CIA'nın, MOSSAD'ın, Siyonizmin, AKPKK'nin, ''Arkamızda Reis var" diyerek her türlü mel'unluğu yapanların, çakma üstadların, İslamcı yazarların, medya hocası talk showcuların, Sünni cemaat ve tarikatları yok etmek isteyen Müslüman görünümlü münafıkların köküne kibrit suyu dökmüştü. Hiç kimse, evet hiç kimse, bu derece medenice ve ilimle, ispatla yapılan bu anlatımlara karşılık bile veremedi. İsmini açıkça andığımız çakma üstadlar, siyasi liderler, Şahenkler, Uzanlar, Uzeller, Zapsular, darbe tiyatrocuları, organ kaçakçıları, İslamcı vatan hainleri, BOPçular, Büyük İsrail hizmetkarları, hiç kimse karşımızda gık edemedi. Yardımlarına da CIA ve MOSSAD'ın sahibi olduğu Youtube mu yetişti? İşte buna güleriz. Biz cerahati yıllar önce patlattık. Ve biz hasımlarımıza Aladağ yangını sırasında yaptıklarından sonra bir kez daha büyük bir rest çektik:

➥ "Bunu yanınıza koymayacağız. Çok mu güçlüsünüz? Çok mu paranız var? Basında ve medyada çok mu adamınız var? Haydi bakalım?" dedik... Dediğimizi de yaptık. 



Bu yaptığımız da İmam-ı Rabbani evlatlarının hizmeti oldu, şerefi oldu, madalyası oldu, amel defterlerine yazıldı. Durmak yok, bu uluslar arası suç örgütünü, içimizdeki uzantıları ile birlikte bitireceğiz ama Müslümanım diye meydanda dolanıp bu mücadeleyi film izler gibi izleyenleri, gayrete gelmeyenleri Allah ıslah etsin. Bir de bu mücadeleye dil uzatanlara, iftira edenlere, fitne diyenlere, yalanlarla, fitnelerle bu hizmete mani olmaya çalışanlara, bloglarda ve sayfalarda akla hayale gelmez iftiralar savuranlara, Allah lanet etsin. Bunu gayri müslim bir insan bile yapamaz. Bu Siyonizmin sosyal ağları ve video kanalları, Akademi'yi karalayan paylaşımları da hususi alakadar olup koruyorlar. Haksızlığın, suçun, düşmanlığını haddi hesabı yok. 



Öncelikle 'Arkamızda reis var, AK parti var' diyerek kulluk, köpeklik yapan münafıklara diyoruz ki, sizi alemin şamar oğlanı yapacağız. Bu dakikaya kadar yaptıklarımız hiç bir şey. Siz her şeyi hak ediyorsunuz ve sizi kendi derdine düşmüş Amerika, İsrail, CIA, MOSSAD, BOP'çular bile kurtaramayacak. 



Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

DİKKAT! Akademi Dergisi'nin bütün videoları artık şu adreste olacak: 


   www.AkademiDergisi.TV   

Blogger tarafından desteklenmektedir.