Header Ads

Her şey kurgu, katliam gerçek: Yapanlar da İngiliz istihbaratının kontrolündeki Beyaz Miğferliler... | Suriye'de aslında neler oluyor?

büyük israil projesi, akp'nin gerçek yüzü, siyonizm, kimyasal saldırı, kimyasal silahlar, isveç, suriye sorunu, beyaz miğferliler, cia, mossad, 3. dünya savaşı,

Kimyasal Saldırı İddiasında Skandal


İsveç İnsan Hakları Doktorları Örgütü (İsveç İnsan Hakları Doktorları (Swedish Doctors for Human Rights SWEDHR) Organizasyonu; ‘Beyaz Miğferliler’ olarak adlandırılan ve temelde Nusra Cephesinin bir bileşeni olup Londra’da İngiliz istihbaratı tarafından teşkil edilen oluşumun; İdlib kırsalı Han Şeyhun Beldesindeki kimyasal silah iddialarını deşifre etti.


Amerikan Futures Today web haberi sitesinin yayınladığı raporunda SWEDHR; ‘Beyaz Miğferlilerin’ kimyasal silah iddiasında kullandıkları bir videoyu analiz etmeleri sonucunda skandal sonuçlar ortaya çıktığını belirtti. SWEDHR görüntülerin cümleten ve ayrıntılarıyla tamamen uydurma olduğuna vurgu yaparken, ‘Beyaz Miğferlilerin’ kurtarma operasyonu olarak iddia ettikleri görüntülerin, görüntülerde görülen çocuk ve masum insanlara soğuk kanlılıkla uyguladıkları vahşi katliamlardan ibaret olduğunun altını çizdi. 

‘Beyaz Miğferlilerin’ kimyasal silah saldırısı görüntülerine sözde gerçeklik kazandırmak için videoda kullandıkları çocuk ve diğer sivil insanlara uyuşturucu enjekte ettiklerine dikkat çeken SWEDHR; ardından sözde onları kurtarmak için kalplerine aşırı dozda adrenalin enjekte ederek kameraların önünde onları katledip katliamda bulunduklarının tespit edildiğini ifade etti. 

SWEDHR; kimyasal saldırı kurbanlarına ilk müdahalenin kalplerine adrenalin enjekte etmekle yapılmadığına dikkat çekerken, görüntülerde yer alan bir çocuğun kimyasal zehirlenme belirtileri göstermediğini, aşırı miktarda uyuşturucu aldığının net bir şekilde görüldüğüne vurgu yaptı. 


Görüntülerin analizinde ‘Beyaz Miğferlilerin’ bu işin uzmanı olmadıklarının net bir şekilde görüldüğüne dikkat çeken SWEDHR; görüntülerin kameralar önünde tescillenmiş bir katliam olduğunu belirtti.

DİKKAT! 

Bu haber dünya genelinde SANSÜRLENİYOR. Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist sosyal ağlarında, Siyonistlerin kontrolündeki basın ve medyada ve özellikle de Google'da büyük oranda sansürleniyor. Haberi doğrulamak, daha fazla bilgi sahibi olmak için şu adresle iletişime geçin: 
Info@swedhr.org

Ayrıca bakınız: http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13960119001418



Blogger tarafından desteklenmektedir.