Header Ads

Düşman yutan bulutların gizemi: Çanakale'de UFO'lar da mı vardı? Başka dünyaların Müslüman insanları da mı oradaydı? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, uzaylı, uzaylılar müslüman mı, 18 mart çanakkale, çanakkale savaşı, gerçek yüzü, yedikıta dergisi, roswell ufo kazası,

BULUT MU, UFO'LAR MI?

Çanakkale savaşları sırasında İngiliz taburunu yutan "bulutlar" gerçekten bulut olabilir mi? Yere inip, Müslüman askerler çok dar bir anda iken İslam düşmanı askerleri yutup sonra yükselen şeyler bulut olabilir mi? Yoksa şimdilerde yüzleştiğimiz, iyice duyup öğrendiğimiz, 'Başka dünyaların Müslüman insanları' ve onların UFO'ları olabilir mi?

Çanakkale savaşları sırasında İngiliz Norfolk taburunu yutan bulutu tarif eden Anzak askerlerinin tariflerine çok dikkat etmek gerekiyor. Önce, olayın görgü şahidi olan 20'den fazla Anzak askerinin özetle neler anlattığını aktaran video kesitini çok dikkatlice izleyin.



➥ Gün ışığında, hava berrak ve bulutsuz iken, sadece altı ya da sekiz adet, bulut olduğu düşünülen şeyler görülüyor.

➥ Bulut olduğu düşünülen bu şeylerin hepsi birbirinin eşi gibi, ekmek somunu şeklinde ve aynı boylarda oldukları, sanki katı cismi/maddesel yapıları olduğu, gri renkli oldukları görülüyor.

➥ Hava rüzgarlı olmasına rağmen bu bulutların biri bile hareket etmiyor. Oldukları yerde sabit durabiliyorlar. Rüzgara rağmen şekilleri de değişmiyor. Bunlardan birinin dağın tepesine inmiş olduğu da kayda geçiyor. 

➥ Bulut olduğu düşünülen şey, bir hortum oluşturmadan, altındaki İngiliz askerlerini doğrudan kendine çekip alıyor. Şurası da çok mühimdir ki son İngiliz askerini de alınca, yavaş yavaş ve dikey olarak yükseliyor. Diğerlerinin hizasına gelince de, hepsi beraber birden aynı hızda kuzeye doğru oradan uzaklaşıyorlar.


➥ Herkes ilk UFO vak'asının ve kazasının 1947'de Roswell'deki, Amerika'ya ait, dünyanın ilk ve tek Atom Bombası Üssü'nü gözetlerken düşen UFO olduğunu bilir ama bu bilgi doğru değildir. 1897 yılında Amerika'da Texas’ın küçük bir kasabasındaki bir çiftliğin değirmenine de bir UFO düşmüştü. Görevlendirilen ordu yetkilisi bile olay hakkında hazırladığı raporda “Bu dünyadan değildir” ifadesini yazdı. Kazada ölen uzaylı ise kasabanın mezarlığına gömüldü. Olaya onlarca kasabalı şahit oldu ve sonraki süreçte çok sayıda basın görevlisine, kimliklerini gizlemeden gördüklerini anlattılar. Bu hadise Aurora Kazası olarak isimlendirilir. Dolayısı ile, Çanakkale savaşlarının yaşandığı 1915 senesinden 15-20 sene önce bile UFO kazaları yaşanmıştı. 



Dahası da var.

13 Mart 1890 tarihinde Osmanlı'daki Sabah gazetesinin, Fransa'da UFO görüldüğü iddiası ile yaptığı haber. Yedikıta dergisinin Ekim 2013 sayında konu edildi. 

Yıllardır, Akademi Dergisi ve SpaceExplorer.TV sitelerimizde ve bunların sosyal ağ sayfalarında, uzaylıların da bizler gibi insan olduklarına, dinden mükellef olduklarına ve binlerce senedir dünyamıza geldiklerine dair somut yüzlerce delil paylaştık. Bunları da inceledikçe göreceksiniz ki, 1915 yılında bu UFO'ların Çanakale savaşları sırasında bölgede olmaları ve uygun gördükleri anlarda müdahil olmaları son derece normal... Hatta bu yüzlerce yayını inceledikçe göreceksiniz ki, 1945'ten bu yana dünyamızda nükleer savaşlar yaşanmıyorsa, bunu da UFO'lar ile gizlenerek gelip, hiçbir şeye zarar vermeyen uzaylı Müslüman insanlara borçluyuz. Bunu en saygın NASA astronotlarına kadar çok sayıda yetkili ve etkili isim itiraf etti. 

 Mehmet Fahri Sertkaya (17 Mart 2015)




İşte SpaceExplorer.TV sitemizdeki, bu konu ile ilgili yüzlerce yayınımızdan birkaçı...

mehdi amca, Merih, Müslüman uzaylılar, Mars'lılar müslüman mı, Mehmet Fahri Sertkaya, akademi dergisi, Süleyman Hilmi Tunahan, UFO, Uzaylılar da insan mı?,











Blogger tarafından desteklenmektedir.