Header Ads

Erdoğan'ın FETÖ derneğine desteği | Akademi Dergisi


'Şunu özellikle ifade etmek istiyorum. Bakınız, Türkiye'de bu gün artık şartlar çok değişti.'

***
FETÖ soruşturması kapsamında “Kimse Yok Mu Derneği” ile ilgili başlatılan soruşturmada 121 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

18 ilde başlatılan operasyon kapsamında 41 Kimse Yok Mu Derneği yöneticisi yakalanırken, 77 kişinin yurt dışında olduğu 2 kişinin de başka soruşturmalardan tutuklu olduğu öğrenildi.

Cemaatin “yardım faaliyeti” adı altında kurduğu Kimse Yok Mu Derneği’nin çeşitli kampanyalarla elde ettiği yardımları, Cemaat adına yurt dışında kar amacıyla işletilen okul, yurt ve hastane gibi yapıların inşasında harcandığı, bütün bu suçlara başta Erdoğan olmak üzere AKPKK'lilerin de, hatta çok sayıda ünlü ismin ve sanatçının da karıştığı iddia ediliyor.

Ayrıca Cemaat’in 2011 yılında topladığı Kurban paralarını, yine çeşitli yardım faaliyetleri, zekat adı altında toplanan paraları örgüte aktardığı öne sürülüyor. Derneğin Afrika halklarına yardım amacıyla topladığı paraları da Gülen Cemaati’ne aktardığı iddialar arasında.

Peki Gülen Cemaati’nin “Kimse Yok Mu Derneği” nasıl bu kadar büyüdü? Derneğe destek olup Cemaat’in kasasına milyarların taşınmasına kim vesile oldu?

2011 yılında Cemaat’in kapatılan yayın organı Samanyolu TV ve Kimse Yok Mu Derneği “İnsanlık Ölmedi” başlığıyla Somali’ye “yardım” kampanyası başlattı. 2011’in Ağustos ayında Samanyolu TV’de bir “yardım” programı düzenlendi. Dönemin AKPKK Milletvekili, Cemaat’in firari ismi Hakan Şükür’ün ve birçok ünlü ismin katıldığı programa dönemin Başbakanı, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da telefonla bağlandı. Samanyolu TV’ye teşekkür eden Erdoğan, Cemaat’in kampanyasına da destek verdi ve vatandaşları yardım yapmaya çağırdı. 


Oysa Aralık 2002'de Rusya istihbaratının hazırladığı raporda Gülen Cemaati'nin CIA için çalıştığı açıklanmıştı ve bütün dünya ile beraber bu bilgi, ülkemizdeki basın kuruluşlarında da yer bulmuştu. Şubat 2006'da Rusya, CIA adına casusluk yaptıkları gerekçesiyle ülkedeki Gülen okullarını kapatma kararı almıştı. Yani bırakalım 2011'i, bırakalım devleti yönetenleri, emrinde koca istihbarat birimleri olanları, basını takip edenler için bile cemaatin başındakilerin CIA'ya çalıştığı biliniyordu. AKPKK, üzerine geçen yıllar boyunca sadece maddi suçlara da ortak olmadı. Cemaati vesilesi ile CIA ve Katolik misyonerlerin medeniyetler ittifakı, dinler arası diyalog, hoşgörü toplantıları başlıkları ile organize ettiği devasa misyonerlik faaliyetlerine gönüllü hamilik yapan da AKPKK ve CIA güdümlü Erdoğan'dı.

Cemaat’in o programında rekor bağışlar da yapılmıştı. En yüksek bağışı 750 bin lirayla Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı, Siyonizmin AKPKK projesinin Türkiye ayağının en etkin isimlerinden Sabetaycı gizli Yahudi Ferit Şahenk yaptı. 

Metro Turizm adına, suçsuz günahsız insanları öldürtmekten ceza almış ama bir türlü içeriye tıkılamamış Galip Öztürk 500 bin lira ile bu rekoru takip etti. 

➥ Fetih Koleji 300 bin TL, Bank Asya 250 bin TL, 

 İşadamı Ali Ağaoğlu 250 bin TL, 

 İşadamı Celal Oruç 250 bin TL, 

 İşadamı Suat Sancak 200 bin TL, 

 Hidayet Türkoğlu önderliğindeki basketbol milli takımı 150 bin TL, 

 Fatih Terim 100 bin TL, 

 İşadamı Fettah Tamince 100 bin TL, 

 Gaziantep Sunguroğlu Koleji Mezunları Derneği 100 bin TL, 

 Menajer Polat Yağcı 100 bin TL, 

 İşadamı Abdurrahim Albayrak 50 bin TL, 

 Acun Ilıcalı 50 bin TL, 

 Murat Doğanay 50 bin TL, 

 Fatih Üniversitesi 30 bin TL vermişti.

Türkiye'de bu gün artık şartlar çok değişti. Filler tepişiyor, bebekler, hamile kadınlar, loğusa kadınlar, suçsuz günahsız, kandırılmış, sicili tertemiz Müslümanlar ceremesini çekiyor. Bazı münafık mel'unlar da hala İslam dinini alet ederek, şanlı tarihimizi alet ederek, göz önündeki bunca suça, ispata, ihanete rağmen bu kadroyu şakşaklayabiliyor.


Akademi Dergisi

Dikkat!
 Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)
Blogger tarafından desteklenmektedir.