Header Ads

AKPKK, Süleyman Hilmi Tunahan web sitesini, neden erişime engelletti? | Mehmet Fahri Sertkaya


Bu internet sitesi (suleymanhilmitunahan.co) hakkında Ankara 5. Sulh Ceza Hakimliği tarafından verilen 23/06/2017 tarih ve 2017/4804 D. İş sayılı karara istinaden, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından koruma tedbiri uygulanmaktadır.

3,5 atıyorsunuz...

Bu kadar terörist ve hain devletin her yerine sızmış, hatta ordunun üst rütbelerine sızmış, siz devletimizin gücünü bizlere yani vatan, devlet, millet için, insanlığın faydası için çırpınanlara karşı seferber ediyorsunuz. 

Aranızdan biriniz bile bizimle bir canlı yayına çıkıp da, şu siteyi neden erişime engellettiğini izah edemez. Bu kararı veren hakim ya da savcı da izah edemez. Hatta yakın süreçte sizler vatana ihanetten yargılanırken bunlar da yargılanır. Çünkü erişime engellenen o sitede, sizin vatana ihanet suçlarınızın, bu milleti nasıl kandırdığınızın çok sayıda somut ispatı var. Herhangi bir hukuk devletinde, vatana ihanet halindeki siyasetçilerin adalet kurumunu emir komutasına almadığı bir hukuk devletinde, o siteyi gören hukukçular, aynı saatler içinde temiz eller operasyonu başlatır, devleti bir dakika daha tehlikenin içinde bırakmaz, hepinize ters kelepçe taktırıp toplatır. 

17 Aralık'ı kapatan hakim olarak bilinen sözde hakim Fevzi Keleş üzerinden çıkarttığınız katliam gibi erişim engellemesi kararına itiraz ettiğimizin üzerinden bir seneden fazla geçti? O itiraz dilekçesi, elektronik ortamda değil, fiziki taşıma şartlarında, geçen bu süre içinde, Mars'a kadar gider incelenir gelirdi. 

Hiçbir şeye benzemez devletine, milletine ihanet edenlerin korkusu. İşte, on milyonlarca kişiyiz. Dağ gibi buradayız. 

Çırpının bakalım... Aldınız mı kocaman darbeleri... En temel kolonlarınıza inen balyoz darbelerini gördünüz, sesini duydunuz mu? İşte o darbeleri bile aldıktan sonra, ne yapsanız boşa. Bu erişim engellemeleri ile yıkılmaktan ve yargılanmaktan kurtulamazsınız.

Blogger tarafından desteklenmektedir.