Header Ads

Sabetaycı Doğan medyasının başörtüsü hakkındaki kışkırtıcı yalanları | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, uğur dündar, sabetayistler, yalçın bayer, tufan türenç, mason locaları, masonlar, gizlenen gerçekler, gerçek yüzü, yalan


ŞEREFTİR

Gazeteci kimliğine bürünmüş böyle tiplerin, Aladağ yangınını araç edinerek biz Müslüman Süleymancılara karşı, göz önündeki ispatlı gerçekleri bile kasten gizleyerek, bitmek bilmeyen, kuralsız, acımasız basın/medya linci yapmak istemeleri, bizim için şereftir.

İşte izleyin, bunların geçmişleri de bu, önceki başarıları(!) da bu, ederleri de bu kadar...

Bütün Türkiye biliyor ki, Aladağ üzerinden, militan seviyede din düşmanları, özellikle CHP'de ve barolarda toplaşmış kripto Yahudi, kripto Ermeni, Mason ihanet odakları, asıl ve gizli hedeflerine ulaşmak istiyorlar.

Bu kadar aylar oldu isim vere vere rest çekip duruyoruz, bunlardan biri bile bizden biri ile canlı yayına çıkamıyor. İsmimizi ve sitelerimizi vermeden bile olsa, yazdıklarımıza karşılık veremiyor.

Videoda ismi geçenlerden;

Uğur Dündar: Sabetaycı gizli Yahudidir.

Yalçın Bayer: Sabetayist gizli Yahudidir.

Tufan Türenç: Sabetayist bir gizli Yahudi. Sevenler Mason Locası'nın üyesi.


Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

Dikkat!
 Gerçek sahibinin CIA olduğu ispat edilmiş olan Facebook ve benzeri Amerikan menşeli sosyal ağlar bizi uzun yıllardır sansürlüyor. Bu yayını paylaşıp, söz konusu sosyal ağlar üzerinde yaymayı, duyurmayı başaramayacaksınız. Ayrıca bu sosyal ağlardaki sayfalarımıza takipçi olduğunuzda, paylaştıklarımızın çoğunu göremeyeceksiniz. Bu, son sekiz senedir bu şekilde. Bu nedenle bizi, Akademi Dergisi'ni ve Mehmet Fahri Sertkaya'yı, farklı konudaki yüzlerce sitelerimizin bütün yayınlarını Telegram kanalımızdan takip etmenizi tavsiye ederiz: www.t.me/AkademiDergisi

(Takipçiler birbirinin isim ve telefon numaralarını bile göremez. Çok güvenli ve huzurlu bir ortamdır.)
Blogger tarafından desteklenmektedir.