Header Ads

Arakan yalanlarına ve CIA'ya çalışan münafık İslamcılara aldanmayın. Kimseye bağış yapmayın | Mehmet Fahri Sertkaya

ahmet davutoğlu, akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, arakan, bağış, Büyük İsrail projesi, cia, halep, ihh, masonlar, Mehmet Fahri Sertkaya, mossad, Selefilik - Vehhabilik,


İtibar etmeyin, bağış yapmayın!

➥ ''Arakan kan ağlıyor. Yardımlarınız için şu numaraya bir sms atarak şu kadar lira bağışta bulunabilirsiniz.

mealinde sms gelirse, kimden gelirse gelsin, itibar etmeyin, bağış yapmayın. 

Fotoğraf 2009'da Hindistan’da,
devlet okulundaki karate gösterisi sırasında çekilmiş.
Sadece gerçekten yardım derneği olduğunu bildiğiniz derneklere ve mutlaka elden ve mutlaka resmi/geçerli bir makbuz mukabilinde bağış yapın. Sonra dönem dönem bu derneklere e-posta atın ve faaliyet özeti isteyin. Bağışların nerelerde ne kadar harcanarak ve neler yapılarak değerlendirildiğinin, resmi evraklarla desteklenmiş özetini isteyin. Kendi cemaatinizin derneği olsa bile, yine de elden bağış yapın ve makbuz alın. 

Geçen senelerde de Arakan için miktarı belirsiz ve ama tahminen çok büyük meblağda paralar topladılar. Karay Yahudisi Ahmet Devitoğlu o vakit çok aktifti ve Arakan'a gidip paraları Budistlere teslim ettiği çok ciddi haber kuruluşlarınca iddia edilmişti. Son seferinde Suriye/Halep araç edilerek, devlet gücü de kullanılarak, özelikle İHH İnsani yardım derneği ve Diyanet İşleri başkanlığı ön plana çıkarılarak çok büyük miktarlarda para toplandı. Bu paraların Halep'e yardıma dönüşmediği kesinleşti. Konunun muhatapları, yazılı olarak sorduğumuz soruların hiçbirine dönüş yapmadı. Zaten neredeyse tamamı Sünni Müslüman olan Halep halkı, yüzde sekseni Sünni Müslüman olan Suriye devlet ordusu yıllar sonra orayı tekrar eline geçirince, sevinç göz yaşları döküyor, secdelerde şükür ediyordu.

Vatandaşımızın Amerikayı Kalkındırma Partisi'nden (AKP) isteklerine bir bakın... Bu güne kadar bin kere ihaneti, satışı, vurgunu görmüşler, hala bu kadrodan neler bekliyorlar.
Bize mücahid diye yutturulmak istenen selefi/vehhabi IŞİD'çi teröristlerden kurtulduklarına ve nasıl sevineceklerine şaşırıyorlardı. Seneler sonra, orduları sayesinde ekmek yüzü gören nineler, kameralara konuşuyor, ordusuna, askerine, devletine hayır dua ediyordu. Halep'e yardım diye gönderilenlerin mücahid görünümüne sokulmuş paralı katiller sürüsü tarafından saklandığını, Haleplilere hiçbir şey verilmediğini anlatıyordu. Çok seviniyorlardı ordunun yönetimi ele alışına da, yine de bu şekildeki Halep gerçeklerini tam tersi şekilde anlattılar ülkemizde, sözde Türk, özde gizli Yahudi ve Ermeni basın ve medya tarafından... Hatta bir ara zorlandılar da, yıllardır Suriye meselesinin baştan sona yalanlarla anlatıldığı ve yıllardır, bir Mason/Siyonist, gizli Ermeni, gizli Yahudi ortak ihanet projesi olan AKPKK üzerinden bilerek isteyerek Siyonizme ve Büyük İsrail projesine hizmet edildiği açıkça meydana çıkacaktı ki, art arda çok büyük terör saldırıları ile ülke gündemi haftalarca kontrol edildi. 

Stadyumda yüz kadar polisimiz de bu sebeple "içeriden" planlı bir terör saldırısı ile şehit edildi. İçinde bomba olduğu bilinen aracın etrafına toplaşmaları emir edildi ve sonra ülkemizin istihbaratına çalışan, devlet memuru konumundaki, AKPKK'den talimatlı vatan hainlerinin, insanlık düşmanlarının emri ile o bomba patlatıldı. Kayseri'de asker kardeşlerimizin otobüste şehit olduğu saldırı da dahil olmak üzere, Reina'ya yapılan saldırı da dahil olmak üzere, o dönemdeki çok sayıda saldırı "içeriden" talimatlı ve kontrollüydü. Gerçek fail, AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütüydü. 

İHH da bir Siyonist/CIA/MOSSAD ortak projesidir. Suriye dahil her yerde CIA ile organize şekilde işlediği bütün suçları belgelidir, ispatlıdır. Zaten İHH ehl-i sünnet (sünni) temelinde bir teşkilat da değildir. Vehhabi/Selefi duruşludur. Ona dahi yardım etmeyin. An itibari ile Arakan denilerek paylaşılan haberlerin tamamına yakını yalandır ve görüntülerin tamamına yakını Arakan'da çekilmiş görüntüler değil. Bunları, sadece birkaç dakikada arama motorunda görselleri kullanıp aratarak kendiniz de bulabilir, görebilirsiniz. 




YİNE BAŞLADILAR

İtibar etmeyin şu her yanı nifak alameti olan İslamcılara...

O fotoğraf Arakan'a ait değil. Ta 1980'de el Salvador'da çekilmiş bir fotoğraf...

Bakın, benzerleri şurada da var. Tıklayın.

O vakitler el Salvador'daki iç savaş 12 yıldan fazla sürdü ve her iki tarafın aşırı şiddet gördüğü görüldü. Kasıtlı olarak siviller ve çocuklar hedef alınmış, idare yanlıları da, idareye kafa tutanlar da büyük kayıplar vermişlerdi. Toplamda 75 bin kadar ölüm olduğu iddia ediliyor...

Mevcut durumda, şu Türkiye'de, Müslüman olduğunu iddia edip, hala Siyonizmin AKPKK'si paralelinde yayınlar yapan, açıkça AKPKK'yi savunabilen ya da açıkça savunmadan ona hizmet eden hangi şahsı, hangi sayfayı, hangi siteyi, hangi hocayı, hangi cemaati görürseniz, nifak ehli olduğundan/olduklarından endişe etmelisiniz. AKPKK'nin BOP yani Büyük İsrail Projesi kapsamında katledilmesine ortak olduğu milyonlarca Müslümanı görmezden gelip, bunca sene sonra, meydana çıkan bunca somut gerçeğe rağmen görmezden gelip de Arakan, Doğu Türkistan edebiyatı yapmak ancak nifakla mümkün olabilir. Hala imanı olan hiç kimse, hala insan türünden sayılması gereken ve asgari insani hassalarını kaybetmemiş olan hiç kimse bu kadar düşemez, alçalamaz. 

Senelerdir bunların Doğu Türkistan yalanlarını, fitnelerini bastıracağız, gerçekleri duyuracağız diye neler çektik. Bütün hedefleri AKPKK+CIA+MOSSAD ortak projesi olarak IŞİD'i oralara da yaymaktı. Doğu Türkistan'a ait olduğunu iddia ederek paylaştıkları görsellerin ve haberlerin nerede ise tamamı yalan ve alakasızdı. Uzun süre direndiler, kabullenmediler. Sonra bu haince rüzgarları da söndü de, hiçbir şey olmamış gibi İslam dinini ve değerlerimizi de alet ederek AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütüne yardım ve yataklık etmeye devam ettiler, ediyorlar. 

Blogger tarafından desteklenmektedir.