Header Ads

Melis Alphan şimdilik ensestleri bıraksın, Türkiye'deki gizli yahudilerin oranı kaç, onu açıklasın | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, melis alphan, ayşe aral, sabetayistler, ayşe arman, cnn türk, içimizdeki israil, gizli yahudiler, siyonistler


Bir Türk, elinde kale alınır veri/ispat olmadan, basın mensubu görünerek, kendi milletini neden toptan sapık, ahlaksız ilan etmek ister? Neden içten içe, mani olamadığı bir 'Türk toplumunu karalama, aşağılama' gayreti olur?


Türk milletinin yarısına ensest sapık diyen, kayıtlarda İzmirli görünen ve de kayıtlarda İzmirli görünen yüzlerce kripto Yahudi'nin çalıştığı sözde Türk basın kuruluşlarında çalışan müfteri Melis Alphan ile bu Siyonist+Sabetayist+Mason ortak projesi CNN Türk'te yazan Seferad Yahudisi Deniz Alphan akraba mı? Var mı bir bilen?

Sizce İçimizdeki İsrail'in en sivri elemanlarından, ahlaksızlığı ahlak edindirmek gayretindeki, hususiyetle Türk genç kızlarının namussuzlaşması gayretindeki Sabetaycı gizli Yahudi Ayşe Arman Dormen, bu Melis Alphan'ı biraz fazlaca sahiplenerek dikkat çekmiş mi?

Hani şu 'ünlü' karikatürist Sabetaycı gizli Yahudi Tekin Aral’ın kızı ve karikatürist Sabetaycı gizli Yahudi Oğuz Aral’ın da yeğeni olan Sabetaycı Yahudi Ayşe Aral var ya, hani içimizdeki İsrail'in kurumsal gazetelerinden Hürriyet'in yazarıydı o da, hani yakınlarda öldü, hatırladınız değil mi, işte o Ayşe Aral da üstüne basa basa reklam etmiş bu "sivri" Melis Alphan'ı...


Ayşe Aral bir seferinde ''Hürriyet’in Kelebek ekinin yazarı, hepimizin zevkle okuduğu, deli gözüken ama sakin, sert eleştirir gibi gözüken ama dünyası, duruşu sevgisi, insanlığı, dostluğu şeker tadında olan, hatta bana çok benzediği için benden ekstra puan kazanmış olan, benim küçük cadı Ayça’nın, Londra’da senelerce aynı evi paylaştığı can arkadaşı Melis Alphan ... '' şeklinde cümleler kurmuş.

İnsan zaten anlayamıyor, neden bu Türk görünen basın ve medyanın onlarca senedir Kemalizm, laiklik, cumhuriyet, çağdaşlık v.s. söylemlerin ardına sığınarak bu ülkenin asli unsurunun ve ezici çoğunluğunun değerleri ile savaştığını... Bakıyor insan, bu milletin cinsi ya da dini sapıklık gördüğü şeyleri, organize bir faaliyet ile, dur durak bilmeden azimle normalleştirmek isteyen, bu uğurda onlarca yıldır neler neler denemiş bir kadro var ve sonra bu millete "Direnmeyin, bitmişsiniz, kokuşmuşsunuz, dibe vurmuşsunuz işte" diyenler de bunlar... Üstelik son patlak veren sapıklık hadiselerinde, hadisenin içindeki şahıslar da kendilerinden. Onların da Türklük ile Müslümanlık ile alakaları yok. Hatta bunların ciddi bir kısmının hak ilahi kitap kabul ettiği bozulmuş Tevrat, ensest ilişkiyi normalleştiren, tavsiye eden, hatta kutsallaştıran sözde ayetler ile dolu. Açın bozulmuş Tevrat'ın neşidelerini, gözleriniz ile okuyun...

Ayşe Aral ölüp hakikati görünce, cenaze merasimine Melis Alphan da katılmış ve Melis'in yanında Sabetaycı Gülse Birsel, Sabetaycı Yalçın Bayer, Sabetaycı Hanzade Doğan Boyner, Sabetaycı Osman Boyner, Sabetaycı Arzuhan Doğan Yalçındağ başta olmak üzere kalabalık bir gizli Yahudi grubu katılmış.

Melis Alphan'ın kalabalık bir gizli Yahudi grubu ile birlikte katıldığı bu cenaze merasiminin haberi, Sabetaycı gizli Yahudi Şahenklerin NTV'sinde, içimizdeki İsrail'in kurumsal gazetelerinden Hürriyet'te ve Milliyet'te, Sabetaycı gizli Yahudilerin adından başka hiçbir şeyi Türk olmayan HaberTürk'ünde yer bulmuş. Bunları yazdım, aklınıza hemen Aladağ Yurt yangını kazası üzerinden, İslam cemaat ve tarikatlarına, müslümanların eğitim yuvalarına, T.C. devletinin on milyonlarca vatandaşına organize bir medya linci ile ve hukuksuz şekilde taarruz edenler geldi mi? 

Bu milletin dinine, kültürüne durmaksızın saldıranlar, tarihini bile onlarca senedir kasten yalanlarla anlatanlar, Türk tarihini nerede ise bir tek Sabetaycı gizli Yahudi Kemal Atatürk'e indirgemeye kalkanlar geldi mi? 'Siz kimsiniz? Örümcek ağından teşkilat örmüş, çelikten ördüğünüzü sanmışsınız. Kendinizi bir nane sanmayın. Haddinizi bilin. Kanun tanıyın. Suç işlemeyin. Milletimizin dinine, değerlerine, kültürüne, tarihine, Anayasal haklarına organize bir gizli teşekkül halinde saldırmaya son verin. Bunu yanınıza kâr bırakmayız' diyen Süleymanlılar geldi mi?

Neyse boş verin, bakın likör tarifi var, olmazsa İsrailli şef David Dudi'den tarifler öğrenin. Türk görünen basın ve medyadan yalanları gerçek diye öğrenin, onlar medya linçleri yapsınlar, her iki kişiden birine sapık diye iftira bile atsınlar, sık sık namusunuza da sövsünler, seyirci kalın izleyin, yemeye, içmeye bakın siz... Bakın bir de unutuyordum, Müslümanım deyin, sonra da, onları kollayan Amerikan/CIA sosyal ağlarında "#CemaatlerKapatılsın'' etiketi ile saçma salak paylaşımlar yapın.

'Boş vermişim, boş vermişim, boş vermişim dünyaya,
Ağlamak istemiyorsan, sen de boş ver dünyaya" 

şarkısını söyleyin. Sahi, bunu ve bunun gibi yüzlerce "psikolojik harp taktiği/aracı" olan sözde sanat eserini söyleyenler, hangi kripto Yahudiler, kripto Ermeniler, kripto Rumlardı, geldi mi isimleri aklınıza? Bu ülkede, bu necip milletin ahlakına, tarihine, dinine organize bir faaliyet ile kasteden gizli Yahudi ve gizli Ermenilerin oranını da boş verin gitsin. Sizin neyi tartışmanız gerektiğini onlar belirliyorlar, direnmeyin tartışın, dönüşün, bitin, yıkılın, yok olun da rahat etsinler. Ya da aklınızı başınıza alın, gayret edin de kahrolsunlar, yargılansınlar, cezaların bulsunlar.



DİKKAT:  Yayınlarımız sansürleniyor ve gerçekleri milletimize duyurmamız engelleniyor.

Grubumuza katılın. Bizi, gerçek sahibi CIA olan sansürcü, Türk ve İslam düşmanı Amerikan/Siyonist sosyal ağlarından, özellikle de Facebook'tan sorunsuz şekilde takip edemezsiniz. Bütün dünyada yüz milyonlarca insanın güvenle kullandığı Telegram yazılımını kurarak, Telegramdaki Akademi Dergisi grubumuza takipçi olmanız, her gün onlarca paylaşım yapılan grubumuzdan güncel paylaşımlarımızı takip etmeniz en doğru davranış olur. Telegram grubumuz şurada:  www.t.me/AkademiDergisi

Bu yayın ilk olarak 05.09.2017'de paylaşılmıştır.
Blogger tarafından desteklenmektedir.