Header Ads

Youtube'un Müslüman Türklerle ve bilhassa Süleymancılarla derdi ne? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, Space Explorer, youtube, hukuk, gerçek yüzü, türkler, süleymancılar,

Bu da burada dursun. Sizler de görmüş bulunun, tarihe de not düşülsün...

Kısa süre önce yeni bir SpaceExplorer.TV Youtube kanalı açmıştık, 'Bunu da keyfi olarak kapatacaklar ama gittiği yere kadar gitsin' demiştik ve hemen ertesi günü panik hali ile kapatılmıştı. İşte bu ekran görüntüsünde gördüğünüz videoyu o kanalımıza yüklediğimizde, yüklendiği anda, dünya genelinde anında engellemişti.
Şimdi ise bir takipçimiz kendi kanalına yüklemiş. Hiç sorun yok. Bir video herhangi bir sebeple, dünya genelinde engellenmişse, engellenmiştir. Kim yüklerse yüklesin, otomatik sistemler bunu bilir ve her yüklemek isteyene aynı karşılığı verir. Gördüğünüz gibi, vermemiş, vermiyor ve Youtube adamına göre muamele yapıyor. Youtube'un Ali Cengiz oyunları bitmek bilmiyor. Zaten biz, bizim kanalımızda uyarı verildiği anda dünyanın çok çeşitli lisanlarında aratarak, Yotube içinde bu video kesitinin çok sayıda kanalda mevcut olduğunu birkaç dakika içinde görmüştük. Fark şu ki başkaları bu videoya "Müslüman uzaylılar: İngiliz polisin gördüğü takkeli, cübbeli ve iyi niyetli uzaylılar'' mealinde başlık atmamıştı.

Ayrıca, 6 Ekim'den bu yana Süleymancılar Cemaati isimli Youtube kanalımıza giriş yapamıyoruz. Geçen bu sürede çok sayıda yeni video paylaşılacaktı ama kanala giriş bile yapamıyoruz. Ne kadar adice manevralar yapıp nasıl sorunlar çıkarttıklarını bütün Türkiye'ye video görüntüleri ile sesli olarak çok yakında anlatacağız inşaallah.

Bizim videolarımızı izlemek istediğinizde aşağıdaki gibi aramalar yapın:
 
➥ Akademi Dergisi videoları ok.ru

Space explorer tv videoları ok.ru

Mehmet Fahri Sertkaya videoları ok.ru
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.