Header Ads

Süleymancılar anlatıyor: Nuh'un gemisini günümüz teknolojisi ile bile yapamayız. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, nuh tufanı, nuh'un gemisi, nuh aleyhisselam, Geçmiş teknoloji çağları, yüksek teknoloji, süleymanlılar, yavuz örnek, pelin çift, trt, kitapları, video izle, destanların sultanı

Videoyu openload kanalımızdan izleyin...




Süleymanlılar, en az yetmiş yıldır, geçmişte de yüksek bilim ve teknoloji çağları yaşandığını anlatıyor. Akademi Dergisi de yaklaşık son on senedir, bu dini kaynakların yanına bilimsel somut bulguları, ispatları da koyarak yüzlerce yayın yaptı. Bu yayınlar milyonlarca T.C. vatandaşına hatta yurt dışından yayınlanan yüzlerce internet sitesine ulaştı ve sarsıcı tesir oluşturdu.

Sonra Yavuz Örnek isimli biri, 2017 yılı içinde bir kitapla ortaya çıktı ve sanki kendisi hiç bilinmeyen bir şeyi keşfetmiş gibi çirkin bir duruşla kendini ve kitabını pazarladı. Ne yazık ki bir çuval inciri az daha berbat ediyordu. 

Bu ve buna benzer diğer videolarımız, geçmiş teknoloji çağları, bunların dini ve bilimsel delilleri, Nuh a.s. devri, Nuh a.s.'ın gemisinin yüksek teknoloji ürünü oluşu, Ad kavmi zamanında çok yüksek teknoloji olduğu ve benzeri hususlarda sizi doğru bilgilendirecektir. Bu video, Yavuz Örnek, TRT'de Sabetayist gizli Yahudi olduğu iddia edilen İzmirli Pelin Çift'in karşısına çıkmadan, Pelin Çift tarafından çok çirkin şekilde aşağılanmadan, kendini ifade imkanı ve delillerini sunma imkanı verilmeden linç edildiği programdan sonra hazırlanmamıştır. Videodaki telefon konuşması 2017 yılı Aralık ayının 3. haftasına aittir. 

 NOT:  Bu bir telefon görüşmesi kaydından kesittir. Videoda grafik kapaklarını gördüğünüz yayınlarımızı burada bulabilirsiniz.
 

"Süleymancılar anlatıyor: Nuh'un gemisini günümüz teknolojisi ile bile yapamayız." videosunu alternatif ok.ru kanalımızdan izleyin...



 "Süleymancılar anlatıyor: Nuh'un gemisini günümüz teknolojisi ile bile yapamayız. " isimli yayınımızı  soundcloud kanalımızdan dinleyin...



Ayrıca bakınız: Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın 'Geçmiş bilim ve teknoloji çağları | Nuh Tufanı | Göbeklitepe' ile alakalı bütün sesli yayınları (Oynatma listesi)



BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi


Lütfen okuyun: Milletimiz arasında hatalı bir şekilde 'Süleymancılar' denilen 'Süleymanlılar' cemaati ve ayrıca Süleyman Hilmi Tunahan (k.s.) hazretleri hakkında en doğru bilgileri şuralardan alabilirsiniz: 

- İlmi meseleler, sohbetler, nasihatler: http://www.SuleymancilarCemaati.com

- Siyasi ve tarihi meseleler: https://medium.com/@suleymancilarcemaati
Blogger tarafından desteklenmektedir.