Header Ads

Gizli Ermeni Abdullah Öcalan, Mülkiye'de namaz kılan bir 'Büyük Doğucu'ymuş!

Gizli Ermeni Abdullah Öcalan, Mülkiye'de namaz kılan bir 'Büyük Doğucu'ymuş!
Gizli Ermeni Abdullah Öcalan, Mülkiye'de namaz kılan bir 'Büyük Doğucu'ymuş!



Radikal yazarı Avni Özgürel, PKK lideri Abdullah Öcalan'ın öğrencilik döneminde Necip Fazıl'ın 'Büyük Doğu' grubuna yakın olduğunu ve bu grupla eylemlere katıldığını açıkladı.


ANKARA –Meclis Darbe Komisyonu’na önceki gün bilgi veren Avni Özgürel’den PKK lideri Abdullah Öcalan’la ilgili ezber bozan açıklamalar geldi. 

TBMM Darbeleri Araştırma Komisyonu’na konuşan gazeteci Avni Özgürel, Abdullah Öcalan’ın üniversite yıllarında Necip Fazıl Kısakürek’in liderliğini yaptığı Büyük Doğu Grubu’na yakın bir isim olduğunu söyledi. 

Özgürel, Öcalan’ın Büyük Doğucularla birlikte Yargıtay eski Başkanı İmran Öktem’in cenaze namazının kılınmaması için yapılan gösteriye katıldığını da açıkladı.




Öcalan’ı ilk kez Ankara’daki İzmir Caddesinde MİT’e ait ofiste çaycı olarak tanıdığını söyleyen Özgürel, Mülkiye’de okuduğu dönemde Büyük Doğu Grubu içinde görüldüğünü de aktardı. 

Özgürel, Öcalan’ın bu ilişkilerinin “Erkeği Öldürmek” kitabında doğrulandığını da belirtti. 

GÜL VE ERDOĞAN’IN DA İDEOLOGU 
“Büyük Doğu” Necip Fazıl Kısakürek’in öncülüğünü yaptığı İslami bir hareket. Yakın döneme şiir ve kitaplarıyla olduğu kadar fikirleriyle de damga vurmuş bir isim olan Necip Fazıl, milliyetçi-muhafazakar gençler üzerinde derin izler bıraktı. Bugün , Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’den Başbakan R. Tayyip Erdoğan ’a kadar devletin zirvesindeki bir çok isim Necip Fazıl’ı ‘üstad’ olarak kabul ediyor.




Blogger tarafından desteklenmektedir.