Header Ads

Neden çılgınca seviniyorlar? WhatsApp'ı aslında İsrail/Yahudiler mi satın aldı?

Mehmet Fahri Sertkaya, akademi dergisi, yahudilik, bilderberg, cia, mossad, facebook, whatsapp, israil, kripto Yahudiler, siyonistler, içimizdeki israil,



ÇILGINCA SEVİNİYORLAR!

WhatsApp 
da YAHUDİLERİN OLDU!

Bu resimde gördüğünüz, Türkçe konuşan Yahudilerin açtığı bir facebook sayfasındaki sevinç paylaşımı.

Konu ise Facebook'un Whatsapp'ı satın alması.
Bu Yahudiler bu gelişmeye bu kadar çok seviniyorlar ve Whatsapp'ı sahipleniyorlar çünkü Facebook da bir Yahudi firması.

Dünyaca ünlü Chip dergisi, ciddi bir araştırma yaparak Facebook'un asıl sahibinin CIA üzerinden Yahudiler/Bilderberg Grup/MOSSAD/İsrail olduğunu ispat etmişti. Bu Türkçe konuşan Yahudilerin bu şekildeki hareketleri ve paylaşımı da,  Chip'in bu araştırmasının ne kadar isabetli olduğunu göstermiyor mu?



Artık çok sayıda sosyal medya ve iletişim programları alternatifleri var. Az bir gayretle ve arkadaşlarınızla fikir birliği yaparak bu alternatiflere yönelebilir ve dünyayı sürekli kaosa sürükleyerek, sansürleyerek, gerçekleri gizleyerek ve fitne çıkartarak idare etmek isteyen ve dünya çapında tek bir Yahudi krallığı kurmak isteyen bu Yahudilerin/siyonistlerin planlarını bozabilirsiniz. 


Akademi Dergisi olarak biz, dört buçuk senedir tamamen keyfi ve yasa dışı olarak Facebook tarafından sansürleniyoruz ve yüzlerce kere ispatları ile kamuoyuna bunu duyurduk. Yaklaşık 180 blogumuza her gün giren on binlerce kişinin Facebook paylaş butonuna tıklaması ile o yayın ya o ziyaretçinin profilinde paylaşılmıyor, ya da paylaşılıyor ama kendisinden başka hiçbir arkadaşı görmüyor. O Facebook kullanıcısı ise bunun farkına bile varamıyor. Facebook sık sık da bloglarımızda ilgi görüp paylaşılan yayınların altındaki paylaşım sayısını sıfırlıyor. Facebook en son www.GercekFethullahGulen.blogspot.com blogumuzdaki, altında 5 binden fazla paylaşım bulunan yayını bir hareket ile bir anda 34 paylaşıma düşürmüştü.
Blogger tarafından desteklenmektedir.