Header Ads

Yine yalan yine MOSSAD. MOSSAD'ın kontrolündeki IŞİD 200 Suriye askerini öldürdü mü?

mossad, el kaide, IŞİD, Suriye, suriye sorunu, 3. dünya savaşı, Büyük Ortadoğu Projesi (BOP), büyük israil projesi, akp'nin gerçek yüzü, cia,


Terör örgütü Irak Şam İslam Devleti'nin (IŞİD) Suriye'nin Rakka kentindeki Tabka Askeri Havaalanı'nı ele geçirmesinin ardından bölgeden tüyler ürperten görüntüler geldiği, IŞİD'in iç çamaşırlarına kadar soyduğu 200 Suriye askerini katlettiği iddia edilmişti. Bu haber ülkemizde de büyük bir yankı bulup korku oluşturmuştu.

IŞİD yanlılarının sosyal medyada paylaştığı son görüntülerde, Tabka havaalanından kaçan onlarca Suriye askerinin militanlarca rehin alınarak boş arazide yürütüldüğü görülüyordu. Pekiyi gerçekler böyle miydi? Bu yarı çıplak insanlar gerçekten Suriye ordusunun askerleri miydi?

İşte bütün bunlar her zaman olduğu gibi İsrail istihbaratı MOSSAD'ın ürünü... Suriye savaşı çıktı çıkalı on binlerce yalan haber yaptılar... Katledilenler 17.08.2014 tarihinde Deyr Zor doğu kırsalı Al Şaitat bölgesinde IŞİD el kaide teröristleri tarafından vahşice katledilen Al Şaitat aşiretlerine mensup yaklaşık 700 kişinin bir bölümü.
Daış(ışid) el kaide teröristleri, Suriye askeri olduğunu iddia ettikleri bu 200 kişiyi nasıl ele geçirdi, çöl bölgesine nasıl götürdü, resim veya video olarak verilmiyor. Sadece yürütüldükleri ve katledildikleri gösteriliyor .
Daış(ışid) el kaide teröristleri 08.08.2014 tarihinde Deyr Zor doğu kırsalı Al Omari petrol sahasında yakaladıkları 19 kişiyi birinin kafasını keserek diğerlerini kurşuna dizerek katletmişlerdi. 19 kişiyi katletmek için götürdükleri bölge ile Suriye askeri diye 200 kişiyi katlettikleri bölge aynı.
Daış(ışid) el kaide teröristleri bu videoyu 2 gün önce yayınladı ve Suriye halkı ve askeri üzerinde yıkıcı ve korkutucu propaganda yapmayı hedefledi. Suriye çok kısa sürede bunu atlattı fakat Türkiye ve diğer devletlerde tam bir korku ve paniğe sebep oldu.
Özellikle ülkemizdeki sözde Türk, özde Sabetaycı ve Masonların kontrolündeki ve MOSSAD-CIA tarafından Büyük İsrail ve Büyük Ortadoğu projelerine geçişte kullanılmak için kurulan terörist IŞİD'in destekçisi medya, bu propaganda da tam etkili oldu. Her zaman olduğu gibi...
Tabka askeri havaalanı tahliyesi sırasında AlAcravi çiftliği bölgesinde Suriye askerinden çatışmalarda şehitler oldu ve 30 civarında olduğunu tahmin ettiğimiz (resim ve videoda öyle gözüküyor) asker daış (ışid) el kaide teröristleri tarafından sağ yakalandı görüntülendi ve sonra vahşice katledildi.
Konu ile alakalı olarak daış(ışid) el kaide teröristlerinin oyunun deşifre eden video bugün yayınlandı.
Blogger tarafından desteklenmektedir.