Header Ads

Psikiyatrlar buna çok kızacak: Beyninizle bir başkasının kolunu hareket ettirebilir misiniz? (video)

psikiyatri bilim mi, paranoya, şizofreni, zihin kontrolü, beyin kontrolü, elektrofizyoloji, EMG, videolar, TED,


Beyninizle bir başkasının kolunu kontrol etmeyi başarırsanız, onlarca yıldır beyinlerinin ve zihinlerinin kontrol edildiğini söyleyen sayısız insana şizofreni ya da paranoya teşhisi koyan psikiyatrların bundan böyle ne demesini beklersiniz? Ya da artık onları ve uydurma bilim psikiyatriyi ne kadar ciddiye alırsınız?


Aşağıdaki videoda olup bitenler, insanlık ve bilim tarihinde çığır açacak cinsten ve ruh-beden bağlantısı ile uydurma bilim psikiyatriye bakışı kökünden değiştirecek cinsten. En kötüsü ise bunlar en az elli yıldır gizlice kullanılıyor ve ancak şimdilerde insanlığa açıklanıyor. 

İlk başta kızın kolundan alınan kaydın adı EMG (elektromiyografi). Yani sinirler ve kaslardan alınan elektriksel sinyaller. Kız kolunu kastıkça kasın EMG kaydını duyuyor ve görüyorsunuz. Burası pek de heyecanlı değil.

Peki, ikinci kısımda kız kendi elini bükmesine rağmen nasıl oluyor da erkeğin eli bükülüyor? Cevap elektrofizyolojide. Burada kız elini büktüğünde kolunda oluşan emg sinyalini algılayıp diğer çocuğun kasına dışarıdan düşük şiddette elektrik gönderen bir ara birimin varlığı söz konusu. Yani kız kendi elini büktüğünde oğlanın ilgili kasına dışarıdan ufak şiddette elektrik veriliyor. Zaten elektriğin etkisini oğlanın yüz ifadesinde de görebilirsiniz. 

Arada yönlendirici (konuşmacı) kıza elini serbest bırakmasını söyleyip kendisi kızın elini büküyor. Ama bu sefer oğlanın elinde bir şey görmüyoruz. Çünkü dıştan bükmeye karşı kızın elinde herhangi bir EMG sinyali oluşmamaktadır. Bu sinyalin oluşması için kızın beyninden ilgili motor birime sinyal gitmesi gerekmektedir. 

Sonuç mu? Yeni bir çağ başlıyor. Savaşlar insanların beyinlerini ve zihinlerini hedef alacak. Zihin kontrolünden koruyan teknolojileri herkesin kullanmasını devletler zorunlu kılacak. Bu güne kadar zihin kontrolüne tabi tutulan sayısız insana şizofreni ya da parayona teşhisi koyan ve hiçbirini tedavi edemeyen sözde bilim psikiyatri, elli yıl önce olduğu gibi hiç kimse tarafından bilim dalı olarak kabul edilmeyecek.


Blogger tarafından desteklenmektedir.