Header Ads

Ay'dan getirilen Ay taşları nerede? NASA neleri, neden saklıyor? Ay yapay mı?

nasa, astronomi - uzay bilimi, uzay, uzayda hayat var mı, ay yapay mı, Space Explorer,




NASA ARTIK BU SORULARA CEVAP VERMELİ
Dünya insanlığı, NASA'ya şunları sormalıdır;


- Ay'dan getirilen, toplamda yüzlerce kiloyu bulan, parçalar halinde yüzlerce farklı devlete hediye edilen Ay taşları nerede? Nasıl oldu da bu taşların yüzlercesi birden bir şekilde ortadan kayboldu? Hemen hepsinin çalınmış ya da kaybolmuş olması bir tesadüf mü? 

Ay taşları kaybolmamış olsa ne olurdu? Bu taşlardan birini inceleyen bilim adamları neyi görürlerdi? Yapılacak bir karbon testi ile Ay'ın dünyamızdan ve güneşimizden milyarlarca yıl daha yaşlı olduğu, dünyamızdan ve güneşimizden kopan bir parça olmadığı, güneş sistemimize ait olmadığı mı ortaya çıkardı?

Ayrıca tıpkı dünyamızın uydusu Ay gibi, Satürn'ün ve Jüpiter'in bazı uydularının ve Mars'ın uydularının da doğal gök cisimleri olmadığı doğru mu? Yapılan tetkiklerde bunların bir patlama ile oluşmadıklarının, bir gök cisminden kopmadıklarının, soğuk işçilik ile üretildiklerinin, bizden binlerce yıl ileri teknolojiye sahip bir ya da birkaç medeniyet tarafından sonradan üretildiklerinin iddia edildiğini, meydana çıkan bu kadar sarsıcı gerçekleri de gizlediğiniz şeklindeki iddialar da doğru mu?

Ve NASA olarak dünya insanlığından, başka hangi gerçekleri ne hakla saklıyorsunuz. 
Mehmet Fahri Sertkaya

Konu hakkında detaylı bilgiler şu adreste: http://goo.gl/O0l6Fj
Blogger tarafından desteklenmektedir.