Header Ads

Gezgenlerden de daha büyük uzay araçları var ve bu daha fazla gizlenemeyecek.

antik uzaylılar, uzayda hayat var mı, nasa, Space Explorer, videolar, müslüman uzaylılar, ufo,


2009 yılında gözlemlenen KIC 8462852 isimli yıldızın yaydığı öngörülemeyen miktarlardaki ışık dalgalanmalarının sebebi ne?

Dünya’dan 1,480 ışık yılı uzaklıktaki KIC 8462852 isimli yıldız 2009 yılında Kepler Uzay Teleskobu tarafından gözlenmişti. Fakat araştırmacılar yıldızın neden öngörülemeyen miktarlarda ışık dalgalanmaları yaydığını açıklayamıyordu. Uzun araştırmaların sonunda araştırmacılar yıldızın uzaylılar tarafından oluşturulan bir "mega yapı" tarafından gizlenmiş olabileceğini düşünüyor.

ABD Yale Üniversitesi'nden Dr. Tabetha Boyacıyan; "Daha önce hiç bu yıldıza benzer bir şey görmemiştik." diye belirtiyor.

Bir yıldızdan güç emme teorisine  “Dyson Küresi” deniyor.

Bu kuramı ilk olarak 1960’ta teorik fizikçi Freeman Dyson, bir ‘bütün yıldız’ın etrafında bir uydu bulutu, bir uzay gemisi ya da bir kabuk inşa ederek enerjisini emecek bir yöntem olarak önermişti.

Olası tüm sebeplerin üzerinden geçerek hepsini çürüten ekipten bazı araştırmacılar Dyson Küresi teorisini benimseyerek yıldızın doğal olmayan bir obje kümesince gizleniyor olabileceğini öne sürüyor.

Bu araştırmacılardan Penn State Astronomu Jason Wright şöyle söylüyor:

“Uzaylılar her zaman en düşük olasılık verilecek varsayım olmalıdır. Fakat bu inşa edilmesini ancak dünya dışı bir medeniyetten bekleyebileceğiniz bir şey.”

Yıldızı perdeleyen bir Dyson Küresi varsa bile, bilim insanları bu kürenin Dünya’dan tespit edilebilecek kadar büyük miktarda kızılötesi radyasyon yayması gerektiğini öngörüyor. Oysa yıldızın ışıması beş ila seksen gün aralığında en parlaktan %20’lere kadar azalmış.

Çürütülen kuramlardan güçlü bir tanesi bunun yeni bir asteroid veya bir kuyrukluyıldız kümesi olabileceği idi.

Yale Üniversitesi’nden Dr. Boyacıyan "Gerçekten tuhaftı. Önce verilerin kötü olduğunu veya gemide bir sarsılma olmuş olabileceğini düşündük, ama her şey kontrol edildi." diye anlatsa da keşfin bir kuyrukluyıldız kümesi olabileceği ihtimali üzerinde durmakta ısrar ediyor.

Penn State Astronomu Jason Wright ise ilginç olan diğer kuramı benimsiyor ve kapsamlı araştırma için Berkeley Dünyadışı Akıllı Yaşam (SETI) Enstitüsü ile birlikte çalışmayı seçiyor. (independent)

***
Satürn halkalarında Hubble tarafından çekilen dev nesnelerden birinin kızılötesi fotoğrafı


Satürn'ün ve halkalarının büyüklüğünü göz önünde bulundurduğumuzda başka dünyalara ait bu uzay araçlarının dünyamızdan bile büyük olduğunu tahmin edebiliriz. 

***

Güneşimize yaklaşıp yakıt ikmali yapan dev UFO dünyamızdan çok çok büyüktü ve NASA bu izleyeceğiniz görüntüler dünyayı sarstığı halde, NASA gerçeği kabul etmemişti. Olmadık yorumlarla gerçeği gizlemişti, daha önce yüzlerce sefer yaptığı gibi...

NASA'nın güneşi gözlemleyen SOHO uydusu, gözlemleri sırasında, ışık hızından binlerce kat daha hızlı hareket edebilen ve dünyamızdan en azından yüzlerce kat daha büyük olan "üretilmiş uzay araçlarının" güneşe kenetlenip yakıt ikmali yapmalarını kayıt altına aldı. İşte onlardan birkaçı.


Güneşin etrafında değişik şekilli dev bir UFO'yu izleyin. Güneş dünyamızdan bir milyon kat büyüktür ve UFO da dünyamızdan büyüktür. 



***

Dünyamızdan daha büyük UFO`lar, Güneşimizin etrafındalar...



Askeri bir kurum olan NASA'nın sansürünü konu ettiğimizde, "NASA neden uzayda hayat olduğu gerçeğini gizlesin?" diye soranlara yıllardır "Çünkü uzaydaki başka insan ırkları, başka başka gezegenlerin insanları, bizim dünyamızdan binlerce sene daha ileri teknolojiye sahipler. Siyonistler ve dünyaya şu anda hakim olan bilumum İslam düşmanları için en kötüsü ise, bu uçuk teknolojili başka insan ırklarının ezici çoğunluğu da müslümanlar. Gezegenlerine İslam ve müslüman olanları hakim. Bütün bir kainata gönderilen Peygamberimize (s.a.v.) ve Kur'an-ı Kerim'e tabiler. NASA önümüzdeki yıllarda yavaş yavaş, sanki yeni keşfediyormuş gibi, elli yıldır gizlediği gerçekleri açıklayacak zira Çin, Hindistan, Japonya ve diğerleri ve özellikle Rusya bu konuda ABD'ye büyük baskı yapıyor, artık dünya insanlarından bu gerçeklerin gizlenmesini istemiyorlar." demiştik.

Çok daha sarsıcı gerçekleri de www.SpaceExplorer.TV sitemizde topladık. SpaceExplorer.TV sitemizde yüzlerce sarsıcı yayın mevcuttur. Mahcup hallere düşmemeniz için, yayınları bir bütün olarak incelemeden yorum yapmamanızı tavsiye ederiz. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.