Header Ads

Mars'ta sıvı su akıntıları olduğu neden 50 yıl sonra fark edilebildi? | Mehmet Fahri Sertkaya

Mars'ta sıvı su akıntıları olduğu neden 50 yıl sonra fark edilebildi?


BAK SEN ŞU İŞE!


Mars'ta sanıldığından daha fazla su varmış, üstelik sıvı su akıntıları da varmış...



50 yıldır Mars'ta robotları bulunan ve Merak isimli adeta gezici laboratuvar olan son robotu da uzun yıllardır Mars'ta olan NASA, bu gerçeği ancak keşfedebilmiş.



Oysa yıllardır, pek çok gök bilimci Mars'ta bol bol su olduğunu, halen yaşam bulunduğunu, metan gazı üreten canlılar bulunduğunu iddia ettiklerinde NASA susup duruyordu. Şimdi ise metal müzikle meşgul olup, arada amatör olarak da gök bilimi ile meşgul olan bir gencin dikkati sayesinde Mars'ta sıvı su akıntıları olduğunu fark edivermiş. Allah Allah, bak sen şu işe... 50 yıldır bu kadar uydu, bu kadar robot, bu kadar bin tane bilim adamı fark edememiş de işte böyle olmuş. 



On küsur yıl önce Macar bilim adamları ve özellikle Tibor Ganti, Mars'a ait 60 bin kadar fotoğrafı inceleyerek "Mars'ta kesinlikle yaşam var." diye açıklamalar yapmışlardı. Biz de bunu, NASA Mars'ta sıvı su akıntılarını kabul etmeden önce video hazırlayarak duyurmuştuk:





Rusya ABD'ye "Yeter artık, dünyanın bu gerçekleri bilmeye hakkı var. Ya siz açıklarsınız, ya da biz" diye rest çekmese ve Rus gök bilimciler "Diğer gezegenlerde hayat var. Bunu 20 yıla kadar netleştireceğiz." diye dünya kamuoyuna açıklama yapmasa idi ve Hindistan bile sadece 75 milyon dolar masrafla Mars'a araç göndermemiş olsaydı ve Birleşik Arap Emirlikleri bile çok yakında Mars'a araç gönderecek olmasa, bu NASA bir elli sene daha su falan bulamazdı.




Farkında mısınız bilmiyoruz, bu güne kadar, "Su yok." dendi, bulundu. "Atmosfer çok zayıf." dendi, insanların dikkati Mars'tan alındı, ışık yılları ötede olan gezegenlere çekildi ama aksi kabul edildi ve atmosfer o derece zayıf değildi.



"Metan gazı yok." dendi, o da bulundu. Hem de ancak 50 yıl sonra... "Radyasyon yok." ya da "Radyasyon aşırı derecede" dendi, tam kıvamında olduğu saptandı. Bir tek "Orada da bizim gibi insanlar var. Orada da şehirler, medeniyetler var. Orada da teknoloji var ve bizden çok çok ilerideler." açıklamasını yapmaya geldi sıra... Onu da halen yapamıyorlar çünkü dünya insanlarını bu güne kadar çok fena işlettiler, birden gerçekleri açıklamaya imkanları yok. Çok sert tepki görecekler. Ha bir de herkes soracak "Onlar da bizim gibi insan mı? Ne yerler, ne içerler? Neye inanırlar?" diye.. İşte asıl film orada kopacak, onlar da bizim gibi Müslümanlar ve bizim elimizdeki Kur'an aynı ile onlarda da mevcut ve bilimsel gelişmelerini de bu inançlarına borçlular. ‪Mehmet Fahri Sertkaya

Haydi, yorum yapmadan önce şunlara bir bakın:


FBI KABUL ETTİ: UZAYDA HAYAT VAR.





**

NASA eski çalışanı: "35 yıl önce Mars'ta insanlar gördüm."




**

"Müslümanların yüzde 44'ü uzaylılara inanıyor."




**

Müslüman uzaylılar: İngiliz polisin gördüğü UFO ve sakallı, cübbeli, takkeli uzaylılar... (National Geographic belgeselinden bir kesittir.)




**

'Onlar bu dünyadan değildi. Enkazda minik tuhaf adamlar vardı' | Roswell UFO kazası




**

Uzayda hayat olduğu Kur'an-ı Kerim'de bildirilmiş mi?




Ayrıca şu yazılı yayınlar da çok önemli: 

Türk bir binbaşının Mars'a kaçırılış hikayesi ve 1960'da iddia ettiklerinin sıra ile gerçek çıkmasıhttp://goo.gl/0oOx3s

**

Cüce gezegen Ceres'in meyveleri, Mars'ın çok medeni ve Müslüman insanları: http://goo.gl/PQ88Oi
Blogger tarafından desteklenmektedir.