Header Ads

Ortalık hoca kılıklı insan şeytanları ile dolmuş. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, 3. dünya savaşı, türkiye ibneleşmesin, ahir zaman alametleri, ensest aile içi sapıklık, Avrupa, islami parti, islamcılık,

Ortalık hoca kılıklı insan şeytanları ile dolmuş.

Yakın gelecekte, dünyanın dört bir yanındaki pek çok asker-subay eşinin gireceği hali, yaşayacağı acıyı resmediyor.

Evet, dünya genelinde temizlik yapacak bir dünya savaşı daha geliyor. Çünkü dünya iki ayaklı taşlarla dolu, taşıyor.

Çünkü dünyanın çeşitli ülkelerinde ölü sevicilik ve ensest ilişkinin yasallaşması için bile meclislerde çabalar başladı.

Çünkü pek çok Avrupa ülkesinde dinsizlik, ahlaksızlık, eşcinsellik, aile içi cinsi sapıklık, alkol toplumların yarısından fazlasına yayılmış durumda.
Çünkü İslam ülkesi olduğu iddia edilen Türkiye'de bile, sözde İslami partinin on küsur yıllık iktidarına rağmen, hem de Ramazan ayında ibneler sokaklarda nümayiş yapabildi.

Çünkü İslam ülkesi olduğu iddia edilen Türkiye'de, zina, evlilerin zinası, ibnelik, domuz eti ve misyonerlik bile serbest. Ve halk kitleleri hala İslami parti olduğu iddiası ile bu partinin peşinde koşmakla meşgul...

Çünkü, sözde Türkiye'de her şeyi düzeltmek için meydana çıkmış çokça taraftar toplamış ahir zaman hocaları bile, tarifsiz bir egonun, gösteriş hırsının, mal ve makam hırsının esiri bir haldeler. Kimi partisini din yapmış, kimi farklı olup tartışılmak için her kutsalı ayağının altına almış. Ortalık hoca kılıklı insan şeytanları ile dolmuş.

Milyonlarca çocuğun, gencin halleri perişan. Helal, haram, ölçü-sınır, sevgi, saygı, din, iman, onur, şeref, namus diye hiçbir şeyin bulunmadığı şeklen bir ailede, hakikatte bir hayvan kümesinde yetişiyorlar. Ebeveynleri bunlara üçkağıdı, yalanı, fitneciliği övünerek öğretiyorlar.

Hadis-i şerifte; "Ahir zamanda en az bulunacak iki şey mü'min kardeş ve helal rızıktır." buyruldu. Şu zamanda bu nimetlere sahipseniz iyice koruyun! Müslümanların cemaati ile beraber olun! Laf anlamayanlar, nasihat dinlemeyenler öz kardeşleriniz, anneniz ve babanız ve evlatlarınız olsa bile, zaman ve emek israf etmeyin ve onların peşinden kendinizi de helak etmeyin. Eşiniz sizin dininize uygun ve günahlardan korunmuş bir hayat yaşamanıza, bütün gayretlerinize rağmen imkan sağlamıyor ve engel teşkil ediyorsa, yaşınız kırk hatta elli bile olsa ayrılın, boşanın! 10 evladınız bile olsa, tereddüt etmeyin. Allah rızkınıza kefil. Elinizden geldiğince sebeplere uyun ve feci gidişe son verin. İstikamete yönelin, onlarca kapının açıldığını göreceksiniz. Zira Allah-ü teala hadis-i kudside; "Kulum bana bir adım gelirse ben ona on adım gelirim. Kulum bana yürüyerek gelirse ben ona koşarak gelirim." buyurdu. Hak yola gayret edenin yardımcısı olacağını, bundan çok memnun olacağını bildirdi.

İslamcılıktan (İslam'ı dilinde olup kalbine inmemişlerden ve onlar gibi İslam'ı dünya menfaat ve siyasetine alet etmekten) uzak durun. Buna Allah'ın laneti vardır. Kahrolursunuz. 18 bin alem bir araya gelip sizi bu lanetten ve azaptan kurtarmak istese, güç yetiremez.

Gücünüz yettiği kadar bol sadaka verin. Sadaka yetmiş türlü feci ölüm şekline manidir. Fakirlere, gerçek ihtiyaç sahiplerine destek olun. Kuşları, kedileri besleyin. İlim talebelerinin yanında ölüme bile gidin. Zaten şu zamanda, şu çöplüğe dönmüş dünyada, ucuzundan (fazla çile, acı çekmeden) bir şehadet imkanı bulur da, bu fırsatı kaçırırsanız, yuh olsun size. Hesap yok, sorgu sual yok, azap yok, cennet var. Cemali ilahi var. Geçim derdi yok, nefis yok, kötülük yok, sabır etmek yok, çile yok, hiçbir dert sıkıntı yok ve akıl almaz güzellikleri-nimetleri ile sonsuz bir hayat var orada...

Gerçek İslam alimlerinin sözlerini dinleyin. Kötülüklerle mücadele edin. Her halükarda öleceksiniz. Amel defterinize biraz iyilikler, hizmetler, cihat yazdırın. Gözü yaşlı bir yetimin başını okşayın, maddi ihtiyaçlarına destek olun. En şiddetli azap, kötülerin arasında bulunup bunlarla mücadele etmeyen iyilere gelir. Geçmişte namaz, oruç, zekat ve özellikle kurban borçlarınız varsa, ödeyin, kapatın. Kurbanların kesilmediği bir memlekette terör ve savaş olur ve çok kan akar. Hiç olmadı kişinin ameliyatlık hastalıkları olur, mutlaka neşter altına yatar.

Kendinizi, eşinizi ve evlatlarınızı koruyamayacağınızı düşünüyorsanız, evlenmeyin. Şu ahir zamanda, şu gezegenin şu halinde evlenmemek caiz ki bu hususta sahih hadisler mevcut. Evlenip de çocuk yapmama ihtimalini de ciddi ciddi düşünün ki bu da dinen caiz. Kendinize güveniyor ve gerekli mücadeleyi vereceğinize inanıyorsanız da hiç durmayın bol bol çocuk yapın ve örnek şekilde yetiştirin.

Her ne olursa olsun, geçim sıkıntısı, maişet darlığı sebebi ile başınızın etini yiyen kadın taifesinin, eşinizin, annenizin, kayınvalidenizin, kızlarınızın tavırlarına aldanmayın. Yamulmayın. Dik durun!

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi
Blogger tarafından desteklenmektedir.