Header Ads

Para isteyenlerin hepsi üfürükçüdür. Gerçek hocalar para istemezler. | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, cin çarpması, cinci hocalar, cinler, cinnet, Mehmet Fahri Sertkaya, psikiyatrinin karanlık yüzü, sağlık,

V.a.s. o yazının sonunda da yazdığım gibi, kelaynak kuşlarına benzettiğim ve nesli tükenmek üzere olan hocalardan birini araya araya bulmalısın.

Senden para isteyenlere bırak paranı, dakikanı bile harcamamalısın. Her zaman dediğim gibi, gerçek bir hoca para istemez. Geçimi ve masrafları için gönülden gelen miktarlar kibarca verilir, o da itiraz etmez. İmkanın az olsa, az versen, üstünü istemez. Çok versen de üstünü vermez. Az verenlere sayar, dengeler. Herkese bakmaz. Gayr-i islami yaşayanlar, ona milyon dolar verseler tenezzül etmez ve böylelerine bakmaz. Kadınlarla temas etmez. Ellerini bile tutmaz. Kadınlarla bir odada baş başa asla kalmaz. Sigara içmez, içirmez. Sana kimin kastettiğini, onu öldürecek olsan bile söylemez. Hatta sana ne maksatla yapıldığını bile anlatmak istemez. "Şunları şunları dediğim gibi yap, Allah şifa verir." der. Kendini övmez. Yüzleri güleçtir ve temiz yüzlüdürler. Bakınca hemen anlaşılırlar.

Onlardan hala bu arz üzerinde, bu ülke üzerinde hala bir yerlerde kalmıştır, iyice arayıp, bir an önce bulman lazım. Ailecek kastedildiği vak'alarda, netice çok can yakıcı olabiliyor. Cinnet getirip ailesini katleden insanların çoğunluğu, doğru düzgün, tertemiz insanlar... Evladını katledip sonra kendini öldüren anne ve babalar, etrafındaki insanların, bunu yaptığına inanamadığı, tertemiz insanlar. Şeytan ve şeytanlaşmış insanlar, en çok da temiz müslümanlarla uğraşıyor. Allah da her şeyin sebebine uymamızı emir ediyor.

Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi
Blogger tarafından desteklenmektedir.