Header Ads

Suriye'de savaşan Türkmenler hakkındaki görüşleriniz nedir? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, suriye türkmen cephesi, Selefilik - Vehhabilik, cia mossad, akp'nin gerçek yüzü, gizli yahudiler, içimizdeki israil,

Va.s. çoğu, ezici çoğunluğu Vehhabi ve Selefi kafasındalar, itikat ve amel bir arada bakılınca, İslam hukukuna göre de teröristler. Cihat diyerek yaptıkları çok şey hukuksuzluk, cinayet ve katliam. İnançları korkunç derecede bozuk. Bunların ilk kuşağını Ruslara karşı savaşan Afganlara yardımcı olmak bahanesi ile, Afgan dağlarında CIA ve MOSSAD yetiştirdi. Bu gün görüyorsun el Bağdadi bile gizli Yahudi çıktı ve gerçek ismi Simon Elliot...

Yarın imkan bulduğumuzda bizler de bunlara karşı savaşacağız, CIA-MOSSAD, BOP ya da Büyük İsrail planlarını bozacağız ve din-i mübin-i İslam'a hizmet edip bu sapık fırkayı, bu sonsuz felakete götürücü sapık yolu kuvvet ile durduracağız. Bu bize İslam hukukunun emri. Bütün gerçek İslam devletleri tarih boyunca bunu yaptı.
Esed ve Esed'in etrafında kenetlenip şanlı şekilde vatan müdafaa eden, nüfusun yüzde 82'sini oluşturan sünni müslümanlar İslama ve insanlığa çok büyük bir hizmet yapıyorlar bunları cehenneme göndererek. Ama AKPKK, Suudi Amerika, Katar, AB, ABD, CIA, MOSSAD, deniz derya gibi para harcayarak dünyanın dört bir yanından bunlardan binlercesini bulup getirmeye devam ediyorlar.

Başımızdaki gizli Yahudileri, başımızdaki Amerikan ve İsrail uşaklarını silkeleyip atınca, yüce divanlarda vatana ihanetten, başka devletlere ve istihbarat birimlerine hizmetten yargılatınca, biz de çok gecikmeli de olsa Suriyeli sünni müslüman kardeşlerimizin yardımına koşacağız inşaallah. 
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.