Header Ads

Acayip bir helikopter kazası | Eczacıbaşı'nın helikopteri neden düştü? | Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

akademi dergisi, eczacıbaşı, helikopter kazası, içimizdeki israil, Mehmet Fahri Sertkaya, ruslar, siyonistler,


Çok tuhaf...



Bir acayip helikopter kazası


Kırmızı ile işaretlediğim yer Atatürk Havalimanı, yani helikopterin kalktığı yer. 
Yeşil ile işaretlediğim yer, helikopterin yaklaşık olarak düştüğü yer...
Şirket yetkililerine, yani İçimizdeki İsrail'in önemli firmalarından biri olan Eczacıbaşı'na göre, iki pilot ve beş yolcusu bulunan helikopter Bilecik'e gidiyormuş. O halde Beylikdüzü'nde ne işleri vardı?

Bu hususla alakalı geniş malumat için resme tıklayıp, ilgili yayına geçebilirsiniz. 

Bünyesindeki Selpak'ın logosunu, tıpkı İsrail bayrağında olduğu gibi altta ve üstte olmak üzere iki mavi şerit (Nil ve Fırat arasını, yani vaat edilmiş toprakları temsil eder bu şeritler) ve üzerinde bir de ek olarak yedi kollu şamdan (menorah) şeklinde iken, yıllar önce deşifre ettik diye, hemen yayınlarımızdan bir kaç ay sonra değiştiren gizli Yahudi firması Eczacıbaşı, bu kadar Yahudilikle, Siyonizmle, Masonlukla bağlantılı Eczacıbaşı, Bilecik'teki tesislerini, helikopterdeki dört Rus'a gösterecekmiş...

''Eczacıbaşı Vitra''nın Rusya'daki ortaklarıymış bu Ruslar... Onlar da Rusya Yahudileri mi, Rus gözüken Yahudiler mi, şimdilik benim için meçhul... Bir de ''Eczacıbaşı Vitra''nın Rusya Genel Müdürü varmış düşen helikopterde...Bu beşi ve iki de pilot vefat etmiş.

Bilecik, o uzun kırmızı okla gösterdiğim istikamette...
Üstelik Sikorsky S-76 tipi ve Amerikalı gözüken gizli Siyonistlerin ve gizli Yahudilerin üretimi olan bu helikopterin, ''TV kulesine çarptığı'' şeklinde yapılan ilk açıklamaların da gerçek olmadığı, kulede hiç hasar olmadığı, bir çarpma yaşanmadığı da meydana çıktı. Helikopterin kuleye çarptığını gören de yok.

Üstelik, her geçen gün daha zor şartlar içine düşen, siyasi hayatı sarsıntılı bir şekilde, ses getirecek bir şekilde bitecekken taktik manevralar ile süre kazanmaya çalışan sahte diplomalı gayri resmi Cumhurbaşkanı ve aynı zamanda BOP eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzunca bir süre kameralara oynayıp Ruslarla atıştıktan sonra, yaptığı sert geri vitesli manevrada hızını artırmış ve yine Siyonistlerin kabusu olmuş olan Putin'in ayağına kadar gitmişken, Rusya'da üst üste anlaşmalar yapılırken yaşandı bu kaza... Putin'in, Rusya'nın içindeki gizli İsrail ile arasının olmadığını, İsrail'in boşbakanlarının defalarca Putin'in ayağına kadar gidip BOP'a mani olmaması için yalvar yakar olduklarını, anlaşma zeminni aradıklarını da biliyoruz. Batının çoktan battığını, batılı Siyonist firmaların doğuya ve Asya'ya kaçmak istediğini, kaçamayanların kendi iplerini çektiklerini, bu süreçte dünya genelinde organize olan Siyonistlerin kendi aralarında çok sert çatışmaların yaşandığını, bankaların, holdinglerin, basın ve medya kuruluşlarının el değiştirdiğini v.s. çok şeyleri de biliyoruz ve Akademi Dergisi olarak uzun yıllardır anlatıyoruz...

O halde, şimdi yine neler döndü, neler dönüyor?

Pilotlar, bu kadar farklı yöne doğru neden gittiler? Yolu mu şaşırdılar? Pilotlar zaten belirlenmiş rotada hareket ettilerse, Eczacıbaşı neden sadece Bilecik dedi, başka bir şey söylemedi?

Helikopter kaçırıldı mı, helikopterin kontrolü, o helikopteri, üretenler kadar iyi bilen birileri tarafından pilotlardan çıkarıldı mı? 

Bu tip helikopterlerde bu, uydular da kullanılarak pilotları devre dışı bırakmak, teknik olarak mümkün mü?

Uydulardan uçan araçların lazer ışınlarıyla, enerji yüklemeleri ile vurulabildiği, teknik cihazlarının yakılabildiği ve düşürülebildiği iddiaları doğru mu?

Yoksa bunlar gereksiz komplo teorileri de, Eczacıbaşı, Rus ortaklarına, ya da kim bilir belki de Rus gözüken ortaklarına, bir de TV kulesini ya da fuar alanını havadan gösterip geçmek mi istedi? Sahi, bu Ruslar ilk defa mı İstanbul'a geldiler, daha önce görmediler mi oraları?

Eczacıbaşı adına açıklama yapan kişi neden "Şimdi bunlar, milletin kafasına takılır. Şüphe çeker. Ben helikopterin neden önce ters istikamete gittiğini de açıklamalıyım" diye düşünmedi. Ya da bunu düşündüyse bile neden böyle şüpheli konuştu?

Sahi şu Malezya uçağının kaybedilmesi işini, havacılık sektöründe batılıları şamar oğlanına çeviren köklü ve saygın firma Malezya Havayolları'nı iflas ettirmek için Amerika'nın yaptığı, çok ileri ve askeri teknolojiler kullandığı, pilotların devre dışı bırakıldığı, bölgedeki bir adada bulunan Amerikan üssünün bu işte kullanıldığı gibi iddialar ne oldu, tartışıldı mı, ben denk gelmedim?

#MehmetFahriSertkaya | #AkademiDergisi

 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.