Header Ads

''Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen sahte cennet pazarlayıcısı''

cübbeli ahmet hoca, kimdir, gerçek yüzü, süleymanlılar, islamcılar, islamcılık, ismailağa cemaati, mahmud efendi, tarikat, cemaat, Mehmet Fahri Sertkaya, akademi dergi,



Ehli sünnetin yüz karası, Şiilerin bile diline düştü...

''Sahte cennet pazarlayıcısı''

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı, kamuoyunda ''Cübbeli Ahmet Hoca'' olarak bilinen, ömrü boyunca skandallarla gündemde olan ve babasının da hortumcu olduğu iddia edilen, son zamanlarda dini siyasete de alet edip, daha dün "vatan haini'' dediği, ''Sattınız. Memleketi borsaya çevirdiniz. İtikadı da nasıl bozdunuz'' dediği siyasetçilere şimdi başkomutan çeken Ahmet Mahmut Ünlü’ye sert sözlerle yüklendi.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansı’nın haberinde ''Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen sahte cennet pazarlayıcısı'' ifadeleri dikkat çekti.

İsmailağa isimli bozuk/nursuz/feyizsiz tarikatın, çok sorunlu sözde hocası Ahmet Mahmut Ünlü, kısa süre önceki açıklamasında sosyal medyadaki takipçi sayısının az olmasına tepki göstermişti. Bunu konu edinen Fars Haber Ajansı, şu yorum habere imza attı:

“Cevşenli kefenlerin cehennemde yakmayacağı yalanıyla Türkiye kamuoyunu kandırarak para kazanan din tüccarı sahtekar Cübbeli Ahmet, halkın artık kendisini kale almamasından yakınmaya başladı. Yotube'dan yayınladığı video ile sitemini dile getiren Cübbeli Ahmet, 700 bin takipçili bir sosyal medya kullanıcısını hedef alarak, ‘Fatiha okuyacağım ama hayatınıza okuyacağım’ ifadelerini kullandı. Cübbeli Ahmet, kendi cemaatine seslenerek ‘Allah sizi ihya etsin. Ya biraz canlanın, kıpırdaşın ya. Millete hadis, ayet okuyoruz, tebliğ yapıyoruz, para mı topluyoruz ya?’ ifadelerini kullandı.”



 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 

Blogger tarafından desteklenmektedir.