Header Ads

İçimizdeki İsrail, ÇYDD, Google, Siyonizm, Misyonerlik | Google NEDEN Türkan Saylan'a doodle yaptı? | Akademi Dergisi | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, gerçek yüzü, google, türkan saylan, içimizdeki ermenistan, masonluk, misyonerlik, video izle, içimizdeki israil, süleymancılar, cia, mossad,



SANA ÇOK YAKIŞTI GOOGLE!

GoogleTürkan Saylan için özel bir doodle hazırladı. Pekiyi bu, ne anlama geliyor...

Milli ve dini değerlerimize ve günlerimize karşı son derece soğuk davranan Google, gizli bir Ermeni ve gizli bir Hristiyan olup masonik çevrelerin ve #İçimizdekiİsrail ile #İçimizdekiErmenistan'ın markalaştırdığı Türkan Saylan'ı es geçmedi, unutmadı.

Gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD üzerinden Siyonizm olduğu somut deliller ile ispat edilebilen Google, Türkan Saylan'ın doğum gününü unutmadı. Kendini öğrencilere adadığı iddia edilen ve sürekli olarak sözde Türk, özde gizli Ermeni ve gizli Yahudi basın ve medyanın reklam edip pohpohladığı Saylan için özel bir doodle hazırlandı.


81. doğumgünü nedeniyle yapılan doodle'da basın ve medya marifeti ile olduğundan çok başka tanıtılan Türkan Saylan, öğrencileriyle birlikte yürürken resmedildi.


Çağdaş Yaşamı Köstekleme Derneği'nin genel başkanlığını yapan Saylan 13 Aralık 1935'te İstanbul'da doğmuştu. Tıp doktorluğunun yanı sıra, akademisyenlik, yazarlık, eğitimcilik gibi başka meziyetlere de sahip olduğu iddia edilen ama bu yönleri tartışmalı olan Saylan, 18 Mayıs 2009'da kanser nedeniyle hayatını kaybetti.

Sözde Türk medyasının çok büyük bir değer olarak topluma empoze ettiği Saylan'ın yapabildikleri, aynı medyanın son zamanlarda terör örgütü gibi göstermeye çalıştığı Süleymancılara kıyasla, Arap yarım adasında bir kum taneciği gibi kalır. Hal böyle olduğu halde özgür olduğumuza inandığımız ülkemizde, gerçek değerler vatan haini ve insanlık düşmanı gibi gösterilmek istenir de, gerçekte ne olduğu tartışmalı kişiler markalaştırılır.

ADI MİSYONERLİK İLE ANILIYOR

MİT İstihbarat Başkanı Cemal Uzgören’in 24 Nisan 2001′de Başbakanlık’a gönderdiği raporda, Türkan Saylan’ı ve ÇYDD’yi misyonerlik faaliyetlerinin odağındaki isim olarak göstermesi bile sözde Türk basını ve medyası tarafından görmezden gelinmiştir/gelinmektedir.

Annesi, dönemin ünlü müteahhidi Fasih Galip ile evlendikten sonra Lili Mina Raiman adından vazgeçip Leyla adını alan Türkan Saylan, 2 Şubat 2001’de İslam karşıtlığı ile meşhur olan Cumhurbaşkanı Sezer tarafından YÖK üyeliğine atandıktan sonra, başörtülü öğrencilerin korkulu rüyası haline gelmiştir.

Türkan Saylan'ın hayatı boyunca İslam ve Türklüğe zarar verici çok sayıda eylemi ve söylemi olmuştur. "Çocuklarımız namaz kılma yerine bale yapsın" demiş, yetmemiş, Türkler’i başkalarının yaptıklarını yakıp yıkan bir millet ilan ettiği ifadeleri de olmuştur.

Başkanlık yaptığı sözde çağdaş yaşamı destekleme, özde çağdaş ve medeni yaşamı köstekleme derneğine yardım eden şirketlerden bazıları şunlardır:

Danone, Metro Grosmarket, Turkcell, TNT Ekspres, Ericsson, Finansbank, İş Bankası, Mercedes-Benz

Bu kadar kısa bir metinde özetlediğim bu hususlar, bu şahıslar ve teşkilatlar, devletimizin ve milletimizin güvenliğini alakadar eden hususlardır ve bu devlet gerçekten bizimse, bir dakika bile zaman kaybedilmeden bu yaralara neşter vurulup cerahat patlatılmalıdır.

Süleymanlılar, dünya tarihinde bir eşine daha zor rastlanacak çapta devasa hizmetleri insanlığa yaparlarken, kendilerine seviyesizce saldırmaya devam edenlerin gerçek kimliklerini afişe etmeye ve milletimize gerçekleri anlatmaya, kararlılıkla ve her saniye daha da derin darbeler vurarak devam edeceklerdir.



Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın anlatımıyla...

 Videoyu izleyin! 







Akademi Dergisi'nden Mehmet Fahri Sertkaya'nın anlatımıyla... 

Sesli anlatımı dinleyin!



 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.