Header Ads

''Bunu devlet yapmış olmalı. Başka türlüsü mümkün değil'' | Akademi Dergisi, yapılan bu hukuksuzlukların hesabını soğuk soğuk, tadında alır | Mehmet Fahri Sertkaya

reina saldırısı, stad saldırısı, IŞİD, petrol meselesi, MİT, Mehmet Fahri Sertkaya, akademi dergisi, cia, mossad, Projesi (BOP), nurettin yıldız, cüneyt zapsu, Recep Tayyip Erdoğan, akp'nin gerçek yüzü,




Hastahanelerin arşiv odalarını yakarak, IŞİD ile ittifakınızı gizleyemezsiniz. 

Reina ne oldu? Kadın suikastçı kimdi? Cebinde beş para olmayan, elinde bomba patlamış, aklı başından gitmiş bir terörist, her yer polis ve çevirme dolu iken nasıl uzaklaştı? 

Telefonunu saldırı öncesi kırıp attığını söyleyen teröriste, sonra neden hiç kimse "Saldırı sonrası telefonundan falanı aradığını söylüyorsun? Hani sen telefonunu atmıştın?" diye sormadı? Neden bu teröristin bağlantılarına dair yapılan polis operasyonları hep göstermelik? Reina'nın sahipleri ve koruma müdürü bile "Bunu devlet yapmış olmalı. Başka türlü mümkün değil" dediler de sonra ne oldu? 

Nerede, kimlerin elinde bu devlet? Devlet terör saldırısı yapar mı? Saldırıdan bir saat öncesine kadar Reina karadan ve denizden korunuyorken, neden tek bir polis memuru orada bırakılıp diğerleri çekildi? Neden olay anında Reina gibi bir yerde, sosyeteden, ünlülerden hiç kimse yoktu?


Kayseri'de askerlere kim saldırdı? Bu saldırının içeriden yapıldığını anlatan askere ne oldu? Bunları soruşturmak, yapanları, yaptıranları bulmak bu kadar zor mu? 

Stad patlamasında yüzlerce polisimizi feci şekilde şehit edenlerin MİT içindeki IŞİD'çilerle, yani MİT içindeki İsrail ile bağlantıları ne kadar, nereye kadar? ''Bizi bombanın üzerine çekti birileri. Çevik kuvvetin böyle bir uygulaması yok. O araçta bomba olduğunu biliyorlardı, bizi oyaladılar ve sonra aracın üzerine çektiler'' mealinde yazan ve yaralı kurtulan polis memurunu kim, nasıl susturdu?

Halep'i ne zaman tartışabileceğiz? Halep için Diyanet'in topladığı paralar nerede, kimin eline geçti? Halep halkı Esed'in ordusu Halep'i aldı diye neden bu kadar sevindi ve sevinç gözyaşları döktü? Yüzde 90 Sünni olan Halep'te bu kadar sene sonra bile manzara bu ise, 80 milyon T.C vatandaşını CIA için, MOSSAD için, BOP için kim neden kandırdı ve bu millete, devlete, bu ümmete kimler ihanet etti?

Bütün hayal kırıklığına uğratıcı, milleti sarsacak, tapınırcasına AKPKK peşinde koşanları bile dut yemiş bülbüle çevirecek hadiseler yaşanırken, neden hep şaibeli terör saldırıları yaşandı ve ülke gündemi yönlendirildi, kontrol edildi? Neden hepsinde de kolluk ve istihbarat "Haydi gel, meydanı hazırladım" demiş gibi görüntü var? Bunu terör örgütleri neden yapsın? 

Rusların, IŞİD-AKPKK-TAYYİP-OĞULLARI-DAMADI-CIA-MOSSAD-İSRAİL arasındaki ortak petrol kaçakçılığını ispat etmesi hiçbir şeyi değiştirmeyecek mi? Muz cumhuriyeti mi burası? 

Rus elçiyi vuran terörist, sivillere zarar vermek niyetinde olmadığı çok açık iken, kurşunu da bitmiş ve kıstırılmışken, neden kasten öldürüldü de sağ yakalanmadı? Şaibeli bakan Süleyman Soylu, hadisenin ilk dakikalarından itibaren orada ne haltlar çevirdi? Ne zaman yargılanacak? Bu teröristin de dahil olduğu, Emniyet içindeki IŞİD uzantısı olan Esedullah Timi'ne gerekli hukuki müdahale yapıldı mı? IŞİD'in Türkiye masası şeflerinden, sözde hoca Nurettin Yıldız'a dokunulmasına Suudi Amerika kralı, Vehhabiler, BOP'çular ve hepsinin ipini elinde tutan CIA ve MOSSAD mı izin vermiyor? 


İstanbul'da, Taksim'de, üç beş İsrail vatandaşını öldürebilmek için bir kişi canlı bomba oldu ve kendini patlattı. Bu İsraillilerden ölenler oldu, yaralananlar oldu. Acayip dikkat çekici şekilde, bir telaş ile ölüleri ve yaralıları İsrail'e götürülen bu ekip kimdi? Bunlar için canlı bomba kullanalar kimdi? Neler yaşanıyordu?

Türkiye'de gönüllü olarak İsrail'e, MOSSAD'a çalışan, T.C. vatandaşı kaç katsa var? MİT kimin elinde? MİT bütün bunları nasıl bilemez, nasıl bulamaz? Hakan Fidan'ın hala dikkate alınır bir geçmişi, hayat hikayesi yazılamadı, neden? Neden geçmişi böyle karanlık, işleri böyle şaibeli, başarısızlığı ya da belki de suçları boğazına kadar gelmiş biri hala MİT gibi kritik bir yerin başında? 

Cüneyt Zapsu, ABD konsolosluğunda Erdoğan'ı konuşturup kasede aldı mı? Şu zamanlarda yaşananların hepsini yapacağına dair sözler aldı mı? Bundan sonra Erdoğan'ın AKPKK'si MOSSAD ve CIA tarafından mı kuruldu? Basına bile yıllar önce yansıyan bu iddialar basit mi? Bunlar neden soruşturulmadı?

Danışman Cüneyt Zapsu'nun derin ilişkileri, şaibeli geçmişi | video | Mehmet Fahri Sertkaya | Akademi Dergisi

''Tayyip Erdoğan'ı elimize düşürdük. Bütün cemaatleri ve tarikatları yok edeceğiz'' mealinde konuşurken çok sayıda suçunu kameralar önünde itiraf edip duran Doğu Perinçek'e ne zaman devletin gücü, adaletin gücü gösterilecek? Bu adam kim? Kimi temsil ediyor?

Birileri Sünni cemaat ve tarikatların bitirmek için insanlık dışı suçlar mı işliyor? Kurslar/yurtlar mı yakılıyor? Kara paralarla cemaatleri kadroları ele geçirilmek mi isteniyor? Suçları sabit Ali Kangel'i, Turan Kıratlı'yı kimler koruyor? AKPKK mi?

Bu ülkede Masonlar, Sabetaycılar vardı, hala varlar, neden Refah partisine yaptıklarını, Erbakan'a yaptıklarını AKPKK'ye yapmak yerine, AKPKK'ye sahip çıkıyorlar? Bu ülkede neden Ayşe Arman Dormen isimli gizli Yahudi kadın bile AKPKK'li oldu?

Video kanalı kapatmak ile, video kaldırtmak ile, mahkemeden erişim engellerini keyfi olarak çıkartıp, itiraz dilekçelerimizi bir seneye yakın süre sümen altı etmek ile, Akademi Dergisi'ni susturabileceğine inanan ultra ahmaklar kim? 

Akademi Dergisi, bu yapılanların intikamını tadında, soğuk soğuk almaz mı? 

Akademi Dergisi, kimin yaptığını yanına kâr bırakmış?

MehmetFahriSertkaya | AkademiDergisi

 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.