Header Ads

Ebu Cehil'in leşi musallaya konsa, ona da mı cenaze namazı kılınacak? Diyanet bu rezilliğe derhal son vermelidir | Mehmet Fahri Sertkaya



BU REZİLLİĞE ARTIK SON VERİLMELİDİR. 

Diyanet imamları, önlerine getirilen her ceset için cenaze namazı kılmamalıdır.

Müslüman olmadığı bilinen birinin cenaze namazını kılanlar, günaha değil küfre girerler. Dinden çıkarlar.

Çünkü bir insanın cesedinin musallaya getirilip namazının kılınması demek, onu Müslüman bilmek demektir.

Çünkü bir insan hakkında imamın ''Nasıl bilirdiniz?'' diye sorması, ''İyi bilir miydiniz, Müslüman olduğuna şahitlik eder misiniz? Bakın namazını kılıyorum, Müslüman bir meyyit muamelesi yapıyorum ve Müslüman kabristanına defin ettireceğim, siz buna şahit misiniz, razı mısınız?'' demektir.

Orada Müslüman olmayan biri için ''İyi biliriz'' demek de küfürdür, dinden eder. Çünkü Müslümanı kafir, kafiri Müslüman bilmek küfürdür.

İslam'ın esasları bellidir. Bir ayetini değil bir harfini bile inkar küfürdür. Muhkem (manası açık olup herkes tarafından anlaşılabilen ve teşbih bulunmayan) ayetler ile, mütevatir (yalanda birleşmesine ihtimal verilmeyecek bir Müslüman grubun naklettiği) hadisler ile haber verilen dini gerçekleri/hükümleri ve ümmetin (bir devirdeki bütün mezhep imamlarının ittifak yani) icma ettiği gerçekleri inkar edenler, Müslüman adı taşısalar da, namaz kılsalar da Müslüman değillerdir. 

Bunların Müslüman olmadığını ifade edip gereğini yapmak, aslında Müslüman olmadıklarını ifade edip namazını kıldırmamak, ne hakaret etmektir, ne de fitne çıkarmaktır. Dinin emrinin yerine getirilmesidir. 

Asıl hakaret ediciler böylelerinin bile namazını kılıp, hatta ömrü boyunca Komünist, Ateist yaşayanların, İslam'a saldıranların, Müslümanların başına bela olanların, sünnet-i seniyyeyi bile beğenmeyip alaya alanların, Müslümanların cemaatlerine, tarikatlarına, ibadetlerine, kılık kıyafetlerine sövüp sayanların bile namazını hiç sıkılıp ar etmeden, Allah'tan da azabından da korkmadan kılıp, hazret-i Allah'ın dinini, hazret-i resulün şeriatını tahkir edenlerdir. 

Asıl fitneciler, böylelerinin bile cesedi için cenaze namazı kılıp Müslüman milleti birbirine katanlardır.

Cesedinin musallaya konulmamasına ve cenaze namazı kılınmamasına çok içerlenecek olanlar, ecel gelmeden önce dosdoğru Müslüman olsunlar. Bunu da etraflarına duyursunlar. Etrafında olan kişiler de onu 'iyi' bilsinler. İşte bu kadar basit ve net...


BU YAYINIMIZI SOSYAL AĞLARDA PAYLAŞMAYIN, çünkü CIA SANSÜRLEYECEK ve kimse görmeyecek.

Bizi, gerçek sahibi CIA olan Facebook başta olmak üzere, Amerikan sosyal ağlarının  ve video kanallarının hiçbirinde sağlıklı/sansürsüz/özgür bir şekilde takip edemezsiniz. Senelerdir sansürleniyoruz ve bunu yüzlerce somut teknik delil ile, ayrıca binlerce kişinin şahitliği ile ispat edebiliyoruz. Buradaki yayınlarımızı/videolarımızı da Amerikan sosyal ağları üzerinden yaymayı başaramazsınız.

BİZİ TELEGRAM GRUBUMUZDAN TAKİP ETMELİSİNİZ

Paylaşımlarımızı anında görüp takip etmenin tek sağlıklı yolu Telegram grubumuza üye olmanızdır. WhatsApp'ın da gerçek sahibi CIA'dır ve Telegram, WhatsApp'ın alternatifi olan bir yazılımdır, bize has ve tarafımızdan üretilen bir yazılım değildir. Dünyada, onlarca devlette yüz milyonlarca kişi tarafından güvenle kullanılır. Güncel paylaşımlarımızdan anında haberdar olmak için www.telegram.org adresinden, kullandığınız cihaza uygun olan bir uygulamasını kurup, şuradaki Telegram kanalımıza takipçi olabilirsiniz: http://www.t.me/AkademiDergisi
Blogger tarafından desteklenmektedir.