Header Ads

'İslamiyet ruhum, Türklük cesedimdir.' | Emir Timur Allah dostlarının emrinde bir cihangirdi.| Akademi Dergisi

akademi dergisi, bektaşiler, ehl-i sünnet, emir külal hz. silsile-i saadat, emir timur han, gerçek yüzü, Mehmet Fahri Sertkaya, müslüman genç, video izle,


Emir Timur'a dil uzatanlar ancak münafıklar, ve mel'unlardır. Dürüst karakterli ve gerçekten Allah korkusu olan hiçbir Müslüman, Emir Timur'a dil uzatamaz, ona buğz etmez.


Emir Timur Allah dostlarının emrinde bir yüce şahsiyetti. Katliamlar yapmadı. İslam'a ve Türklüğe çok büyük hizmetleri oldu. Onu gerçek yüzü ile tanıyın!


Videoyu izleyin! 







Sesli anlatımı dinleyin!




 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 

Blogger tarafından desteklenmektedir.