Header Ads

Bu kaçıncı yalan, kaçıncı aldatma? Türkiye'de basın ve medya neden Büyük İsrail Devleti Projesi'ne hizmet ediyor? | Suriye'de kimyasal silah kullanıldığı yalanı | Akademi Dergisi

suriye sorunu, kimyasal saldırı, kimyasal silahlar, zehirli kimyasallar, hardal gazı, büyük israil projesi, akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, siyonist basın, medya manipülasyonu,

Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü, Suriye Hava Kuvvetlerinin, İdlib eyaletinde, kimyasal silahların üretildiği ve Irak'a gönderilmek için stoklandığı bir depoyu, yok ettiğini söyledi.


Rusya Savunma Bakanlığı sözcüsü Binbaşı General İgor Konaşenkov'un yaptığı açıklamada, Salı günü öğleden sonra yapılan askeri saldırıda, Han Sheikhoun'un doğusundaki önemli bir isyancı (sözde muhalif, özde teröristlerin) mühimmat deposunun hedef alındığını söyledi.



Konaşenkov, deponun hem zehirli gaz içeren top mermileri üretmek hem de bu zehirli gazları depolamak için kullanıldığını söyledi. Konaşenkov, top mermilerinin Irak'a teslim edildiği ve defalarca Irak'ta kullanıldığına ve ayrıca hem Irak'ın hem de uluslararası örgütlerin bu tür silahların aslında militanlar tarafından kullanıldığını doğruladığına işaret etti.


Suriye'de CIA+MOSSAD+AKPKK ortak üretimi Vehhabi/Selefi teröristler daha önce de pek çok defa kimyasal silah kullanmışlar ve bir de suçu rejimin, ordunun ve Esed'in üzerine atmışlardı. Bir seferinde Birlemiş Milletler uzmanları da, kimyasal silahı aslında kullanan tarafın, muhalifler denilen kiralık katil sürüsü olduğunu, dünyaya ilan etmek zorunda kalmıştı. Suriye sorununun gerçek yüzünü öğrenmek için buraya tıklayın!

Birleşmiş Milletler açıkladı: Kimyasal silahı Esed değil, muhalifler kullandı (2013 yılına ait videoyu izleyin!)



| Akademi Dergisi

 DİKKAT! Bu yayını paylaşacaksınız  ama büyük ihtimalle o paylaşımı sizden başka hiç kimse görmeyecek. Bu yayınımızı, Facebook, Instagram, WhatsApp ve benzeri Amerikan/Siyonist menşeli ortamlarda paylaşırsanız, arkadaşlarınıza/takipçilerinize gerçekten gösterildiğinden ve taktik surette sansürlenmediğinizden emin olunuz. Biliniz ki bu sosyal ağların gerçek sahibinin CIA ve MOSSAD olduğu ve Amerikan/Siyonist menfaatleri gereği pek çok ülkede milletleri sansürledikleri, somut deliller ile binlerce kere ispat edilmiştir. 
Blogger tarafından desteklenmektedir.