Header Ads

Mehmet Fahri Sertkaya, Amerika'nın Suriye'de askeri üssü vurmasını yorumladı | Akademi Dergisi

akademi dergisi, mehmet fahri sertkaya, amerika, suriye, trump, şangay birliği, israil, nato, içimizdeki israil, içimizdeki ermenistan, nasa, rusya, çin, büyük israil, netenyahu, siyonistler,

Amerika 59 füze gönderdi ama on küsuru isabet etti. Zaten vurduğu üs boşaltılmış, bir iki işe yaramaz uçak ve tank bırakılmıştı. Onları da tam anlamı ile isabet ettirip imha edemedi.


Ruslar bu işi, siyaseti çoktan öğrendi. Öyle Amerikan filmlerinde CIA casuslarının dalga geçtiği, mat, net, düz kafa, bön Rus görüntüsü kalmadı gerçekte hayatta...

Ruslar izin verdiler, ellerine düşürdükleri Trump, Suriye'de boş hangarları bombaladı. Trump'ı köşeye sıkıştıran, tehdit eden, Esed'li bir çözüme razı olduğu için, BOP ya da Büyük İsrail'e son darbeyi vuracak diye çıldıran Siyonistler ve Netanyahu, bir halt başardıklarını sandılar, iyice perişan oldular. Görünen o ki Trump oyun içinde oyun kurmaya mecbur kalıyor.

Zaten bitmiş durumda olan Amerikan ordusu da, 59 füze gönderdi ama ancak on küsuru isabet etti. Bir gerçek harp patlak verse, doğru düzgün füzeleri, mühimmatları, benzinleri, yetişmiş asker gücü, ciddiyetle harp edecek askeri bile yok.

Şimdi Ruslar, bu bahane ile BM'de ve uluslar arası siyasette Amerika'yı, İsrail'i, NATO üyelerini daha da kıskaca alacak. Sputnik üzerinden aslında Suriye'de yine gerçek bir kimyasal saldırı olmadığını da bütün dünyaya duyurup ispat edecekler. Bu, dünyaya çok saygın, pek muhterem zatlar gibi gösterilen liderlerin güvenirliği de bir kez daha darbe alacak.

Ayrıca Ruslar çoktan Suriye'ye yeni füze sistemleri göndereceklerini duyurdular. Bir geminin yola çıkmış olduğu bile iddia ediliyor. Ne çabuk değil mi? Zaten o üstte daha çok Rus uçak ve helikopterleri varmış.

Dahası da var, henüz Şangay Birliğinden, Rusya hariç diğer hiçbir üye diş göstermiş değil. Olaya doğrudan müdahil olmuş değil. Çin'in elindeki teknoloji de artık öyle basit değil. Adamlardan 750 milyon asker çıkıyor. Uzayda NASA yalan oldu, Rus-Çin ittifakı uzaya, uydulara, teknolojiye hakim. Nükleer silah var diye çok güçlü gösterilmeye çalışılan İsrail'in de sembolik ve bir lokmalık devlet olduğu, her şeyin propaganda olduğu iyice gün yüzüne çıkıyor.

AB ülkeleri çoktan iflas etmiş. Almanya'nın savaş uçaklarının yarısı uçamıyor. Bakımsızlıktan, yedek parça alamadıklarından, yapamadıklarından uçamıyor. Alman askerlerine talim sırasında tüfek verilemiyor. Fırça sapları ile talim yaptırılıyor. Fransa batak. İspanya batak. Dinler arası diyalog, medeniyetler ittifakı, genişletilmiş Afrika, her şey yalan oldu. Çok yakında İçimizdeki İsrail ile İçimizdeki Ermenistan da yalan olacak, son darbeyi alacak. Geriye ne kaldı, yeni, bambaşka, Siyonist tuzaklarından kurtarılmış bir dünyadan başka?

Blogger tarafından desteklenmektedir.