Header Ads

Su-i kast timi yok, dolandırıcı timi var, silâhlar da havalı atış yapan cinsten… | Bir de AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütünün yardım ve yataklığını yapan basın/medya kuruluşları var. | Akademi Dergisi

akademi dergisi, akp'nin gerçek yüzü, cia, FETÖ, mehmet görmez, ergenekon, sputnik, gizli kardinal fethullah gülen, gizli ermeniler, doğu perinçek, Recep Tayyip Erdoğan, yandaş medya, suikast,

Haber önce İnternet medyasında, sonra sosyal medyada yaygınlaştırıldı. Cuma çıkışına denk getirilen haberle ilgili AKPKK lideri ve sahte diplomalı gayr-i resmi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın görüşü de alındı. Bir CIA projesi olduğu somut yüzlerce delil ile ispat edilebilen ve ismi eşek etinden sucuk yapıp satarken suç üstü olduğu iddiaları ile anılan Erdoğan, ‘Bizi sürekli tehdit ediyorlar.’ diyerek, kurguya yardımcı oldu.


Son referandumu da zor da olsa çalan, yüzde 65'e yakın HAYIR oyu çıktığı halde EVET çıkmış gibi gösteren, acayip panikleyip de o ruh hali ile ‘Atı alan Üsküdar’ı geçti.’ diyen ve rolünü buna göre oynayan Erdoğan’ın, 2019 başkanlık seçimini de kazanamayacağına kesin gözü ile bakılıyor. O seçimin sonuçlarında da hile yapamazsa, siyasi hayatı sona erecek, gücünü kaybedecek ve her biri ayrı ayrı ispatlı, içlerinde vatana ihanet suçları da bulunan binbir türlü suçundan hem kendisi, hem aile fertleri, hem bazı akrabaları hem de diğer bütün suç ortakları yargılanacak. Bu korku onu çılgına çeviriyor. Bir ümit ile oylarını yükseltmeye çabalıyor. Düne kadar halkın bütün tepkisine rağmen yıllardır düzeltmediği hususları, hızla düzeltiyor. Devlet gücü ile mezhepsizlik sapıklığı dayatmak yerine Ehl-i Sünnet’ten dem vuruyor. Skandalların adamı Diyanet Başkanı Mehmet Görmez’i, içi el vermese ve çok acısa da bu gaye ile görevden alıyor. Parti teşkilatlarını dinginleştirmeye çabalıyor. Bu güne kadar dokunmadığı teşkilat içindeki rüşvetçi, ihaleci, vurguncu, hırsız, arsız, namussuz, ahlaksız, şerefsiz tipleri şimdi birden elemeye kalkıyor. Bu şekilde büyük bir gayret sergilese de kazanabileceğine yine de emin olamıyor.

Ona yeni mağduriyetler, yeni iç siyaset malzemeleri de gerekiyor. Hatta seçim iyice yaklaştıkça oy oranları değişmezse, ‘Allah’ın bir lütfu’ dediği 15 Temmuz benzeri yeni kanlı kurgular/tiyatrolar ile iç karışıklık hatta iç savaş çıkartması ihtimali de değerlendiriliyor. Hem kendisi hem damadı ve diğer bakanları, son zamanlarda sık sık cinayete, katliama teşvik suçlarını açıkça işliyor. Kendisi, beraat edeceği anlaşılan çok sayıda FETÖ zanlısının milletimizce parça parça edilmesini istiyor, yolsuzlukları bin türlü ispatlı damadı Berat ise, Avrupa’daki cemaat üyelerinin boğulmasını istiyor. Üstelik kendisi de cemaat okullarında okumuş biri olduğu halde…


Düne kadar Ergenekon ve Balyoz kumpaslarını bile beraberce yaptıkları Fethullah Gülen ve çevresi de bu endişe ile, AKPKK tarafından, sahte suikast planları ile iç karışıklık çıkartılmak istendiğini duyurdu. İnsanları kendince ikaz etti. Malum basın ve medyada, Gülen’in bu açıklaması da tam tersi manada duyuruldu. Erdoğan’ı eline düşüren Rusların, Türkiye’deki haber ajansı mı, porno sitesi mi tam belli olmayan Sputnik isimli sitesi de üzerine düşeni yaptı ve haberi, şu gördüğünüz şekilde verdi.
 






Rus Sputnik (Yoldaş)’in ‘’Bu kadarı da kahpelik artık’ dedirten haber mühendisliği ürününü görüyorsunuz

Milyonlarca T.C. vatandaşını AKPKK organize suç, terör ve ihanet örgütünün çıkarları için kasten aldatmak niyetiyle ve bir yandan da vatan, devlet, din edebiyatı yaparak kandırmak isteyen ve yalan haberlerini sürdüren bu medya, Cuma günü ‘suikast hazırlığındaki FETÖ’cülere operasyon’ haberlerini dolaşıma sokmuştu.


Bu haberlerde kullanılan görseller incelenince ASG ve Gamo marka havalı silahların sözde suikastçi ilan edilenlerin bagajında çıktı dedikleri polis ve AA görüntülerinde yer aldığı açıkca görülüyor. Bu tür havalı silahlar atış meraklısı kişilerin sık ziyaret ettiği satış sitelerinde hatta, milyonlarca kişinin ziyaret ettiği hepsiburada.com gibi alışveriş sitelerinde bile satılıyor.

Şunlar da, bu güne kadar bu milleti yüzlece meselede kasten aldatmışların, son kahpelikleri (Bunlar misal teşkil etmesi için konuldu. Nette aratarak diğer kahpelik kuruluşlarını ve eserlerini inceleyebilirsiniz. Onların kimler olduğunu hepiniz biliyorsunuz.)






‘Bu kadarı da kahpelik’ dedirten basın/medya oyunları…


CIA casusu, gizi Ermeni, gizli Kardinal, ADL’nin ve Katolik misyoner örgütünün adamı Fethullah Gülen’in ‘Kapalı kapılar arkasında ayağa düşmüş suikast planları hazırlıyorlar’ sözünden sonra, düne kadar FETÖ ile el ele her türlü suçu işleyen ama bu gün Rusların, gizli Ermeni Doğu Perinçek ve çevresindeki ulusalcıların ve dahi çok sayıda İslam karşıtı kişi ya da çevrenin eline düşen ve bu nedenle de kendini kurtarmak için FETÖ’yü en kısa sürede harcamak gayretine devam eden AKPKK, Gülen’in bu çıkışına, mümkün olabilecek en kahpe şekilde karşılık verdi. Devletin resmi haber ajansı olmaktan ziyade, AKPKK’nin yardım ve yataklığına soyunan AA ve yine aynı yardım ve yataklık gayretini durmaksızın sergileyen havuz medyasının ‘Balıkesir’de suikastçı tim yakalandı’ haberiyle ilgili skandal bilgiler ortaya çıktı.

Haberlerde suikast timi oldukları iddia edilen kişilerin dolandırıcılık şebekesinin mensupları olduğu, su-i kast silahı diye fotoğrafları basılan silahların ise atıcılık ve avcılık meraklılarının kullandığı havalı silahlar olduğu ortaya çıktı. ASG Wesson 6 ve Gamo PT85 Tactical isimli havalı silahları devletin resmi ajansı, Balıkesir’de yakalanan süphelilerin aracında bulundu diye servis etmişti. Basit bir internet araştırmasıyla bulunabilen bu tür silahlar 140 liradan 800–900 liralara kadar fiyatlarla satın alınabiliyor.

Hususiyetle Yeni Şafak paçavrasının haberini açıp görmelisiniz.
Tam bir haber mühendisliği ürünü…
Blogger tarafından desteklenmektedir.