Header Ads

FETÖ lideri Gülen, 'Çok önemli bazı kişileri öldürmemiz lazım' dedi mi? | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, sputnik, FETÖ, Fethullah Gülen, cia, içimizdeki israil, içimizdeki ermenistan, gizli yahudiler, gerçek yüzü,

Haber sitesi mi, porno sitesi mi anlaşılamayan Sputnik'in şu haberi, ağır ceza mahkemesinde yargılama gerektiriyor.

Şu hadiseyi, Gülen'in şu konuşmasını/açıklamasını bu şekilde haber yapabilen kişiler, her an bu millete ve devlete ve hatta insanlığa her zararı verebilirler. Çıkarlarına uyduğu anda bu devlete/millete kısa sürede çok büyük zararlar verecek kasıtlı yönlendirmeler yapabilirler, fitneler çıkarabilirler.

Asgari seviyede ahlakı ve vicdanı olan ve halen "insan" türünden sayılması gereken hiçbir mahluk, seksen milyonun ve tarihin önünde bunu yapamaz. Bunu, haber diye yayınlamaz.
Sputnik, son birkaç aydır "milli güvenlik tehdidi" haline dönüşüyor. Türklerin ve Müslümanların değerlerine en seviyesiz ve en azılı şekilde düşmanlık yapan bir zihniyete dönüşüyor. Bu, Ruslar için tarihi bir hata olur. Aydın Doğan'ın, Siyonizmin emri gereği ayak uydurduğu AKPKK projesine ayak uyduramayıp kovulmuş üç beş gizli Ermeni, gizli Rum, gizli Yahudi basın/medya teröristi tipe teslim edilmişse Sputnik Türkiye, yazık olur Sputnik Türkiye'ye... Yazık olur Rusya-Türkiye arasında kurulmak isteyen köprülere...

Rusya ile Türkiye, dünyanın ve özellikle bölgenin içinde bulunduğu şartlara bakılınca ittifak etmeye mecburdur ve Türkiye, bir avuç gizli Ermeni ve gizli Yahudi'den ibaret değildir. Bu devletin asli unsuruna, asli unsurun ahlaki ve dini değerlerine savaş açan, gazetecilik diye militanlık ve şarlatanlık yapan kadrolar, bu ittifaka zarar verir.

Bunlar yüzünden, bir CIA projesi olan FETÖ, mazlumu oynama imkanı da bulur ve hayırlı gelişmelerin önüne set çekilir.

Türkiye, birkaç sene içinde, evet sadece birkaç sene içinde İçimizdekiİsrail'i ve İçimizdekiErmenistan'ı devirip teslim alacak. Yaklaşık iki asır sonra ilk defa Türk devletini Türkler yönetecek ve o gün Sputnik var olmak istiyorsa, bunu, bu günkü duruşu belirleyecek. 
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.