Header Ads

Hiç şüphesiz tacizler ve tecavüzler devam edecek.



Yarı çıplak, gevşek, tedbirsiz gezen her kız ya da genç kadın taciz ediliyor. Bu, bu güne kadar, dünya tarihi boyunca hep böyle oldu, bundan sonra da böyle olacak. Kadınla erkek arasındaki cinsi çekim o kadar kuvvetlidir ki kuralsız yaşamayı tercih eden kadınlar, kendilerini korumakla görevli polisler tarafından bile taciz ediliyorlar. Sebebi de erkeğin nefsine hakim olamaması. Evet doğru, erkek nefsine hakim olamıyor. O şartlarda bile nefsine hakim olmak zorunda. Pekiyi erkek neden nefsine hakim olamıyor? Kadın nefsine hakim olamayıp yarı çıplak giyinip serbestçe gezindiği için değil mi?.. 


Kadın "İstediğim gibi giyinir, istediğim yerimi açıp sergiler, istediğim ortama canımın istediği kılık kıyafette ve tarzda giderim. İstediğim kokuyu sürer, istediğim kişiyi tahrik ederim. Canım istediği anda istediğim kişi ile işveli, nazlı, gülücüklü kahkahalı konuşurum. Erkek de kendine hakim olsun" şaşkınlığını sergilediği için değil mi?..

Erkek deney tahtası mıdır? Önce bu kadınlar kendilerine hakim olsunlar? Bir de bu tiplerin en başta kendi nefislerine hakim olmayıp "Bizim suçumuz ne? Erkeklerin niyeti bozuksa, nefislerine hakim olamıyorlarsa suç onların?" demeleri de ne kadar ciddi surette nefislerinin ellerine düştüklerinin ayrıca bir göstergesi değil mi? Hem bu kadar kabahatli olacaksın, hem de kendinde hiç kabahat görmeyeceksin, bu mudur kadının nefsine hakimiyeti? 

Erkek kadar, kadın da nefsine hakim olmalı. Erkekten önce kadın nefsine hakim olmalı. İşte bu gazeteler ve TV'ler kadını manen, fikren ve ahlaken bozunca, çırılçıplak günlük hayatın içine sokunca, peşi sıra her ama her kurulu düzenin bozulacağını bildiklerinden, milletin ve memleketin perişan olacağını bildiklerinden, kadın üzerinden bunu yapıyorlar. Her gün her dakika kadını şımartıyorlar. Daha da, daha da, daha da yoldan çıkartıyorlar.

Blogger tarafından desteklenmektedir.