Header Ads

Gizli yahudi ve ermeni dayanışmasının resmi. 20 Eylül 1933 | Mehmet Fahri Sertkaya

akademi dergisi, Mehmet Fahri Sertkaya, sabetayistler, Mustafa Kemal Atatürk, gizli yahudiler, ismet inönü, tevfik rüştü aras, Adnan Menderes,

Boşbakan İsmet İnönü ve Dışişleri Bakanı Tevfik Rüştü Aras'ın, Sofya'yı ziyaretinde, 1929 Tarafsızlık Antlaşması'nın süresi uzatıldı. Heyet ülkeye döndüğünde gayet mutluydu.

İsmet gizli Ermeni, Tevfik Rüştü de Sabetaycı gizli Yahudi idi.

Sabetaycı gizli Yahudi, büyük İslam ve Türk düşmanı "Şimdi ben bu müslümanların hakkından geleceğim" sözü ile meşhur Adnan Menderes'in, eşi Berin hanımdı. Berin Menderes'in kuzeni Emel Zorlu, Tevfik Rüştü Aras ile Makbule Aras'ın kızı, Fatin Rüştü Zorlu'nun eşidir. Demokrat Parti'nin iktidarı zamanında, tıpkı şimdi AKPKK'nın yaptığı gibi memleket genelinde vurgun, soygun, rüşvet çarkı kurmuşlardı.

Yakın tarihte kendisini Türk ve Müslüman tanıtarak iktidarı ele geçiren ve elde tutan ve milletimize kahraman olarak tanıtılmış binlerce kişi çift kimliklidir. Gizli Ermeni, gizli Yahudi, Sabetaycı Yahudi, gizli Rumdur. Hepsinin bir ortak yönü de mason oluşlarıdır.
İktidarı ele geçirdikten sonra "gazi" unvanını ve Mustafa ismini kullanmayıp atan, Kemal ismini de Kamal'a çeviren, durup dururken kendi isteği ve baskısı ile meclisin kendisine yaşarken "Atatürk" soy adı vermesini sağlayan Sabetaycı Yahudi Adıtürk'ün evlenip boşandığı eşi Latife de, İzmir'in meşhur Sabetaycı ailesi Evliyazadelerdendir. 

Latife bir sabah vakti Çankaya'dan ayrılıp, Kamal'ı terk edip baba evine gitmiştir. Neden böyle yaptığını da çok yakın çevresi ve Dr. Rıza Nur hariç hiç kimseye söylememiştir. Dr. Rıza Nur, Latife'nin bu hareketine Kamal'ın Vedat Uşaklıgil ile de eşcinsel ilişki yaşamasının sebep olduğunu yazmıştır.

Vedat da Sabetaycı idi ve Latife'nin amca oğluydu ve Halit Ziya Uşaklıgil'in de öz oğluydu. Daha sonraki süreçte Vedat bir şekilde öldü. İntihar denilerek üzeri kapatıldı. Halit Ziya ise ortadan kaldırılma sırasının Latife'ye geldiğini düşünerek savunma niyeti ile saldırıya geçti ve Adıtürk'ün ibne olduğunu bütün Türkiye'ye duyuran yayınlar yaptı. O andan sonra, ölene kadar ibneliğini hiç gizlemedi Adıtürk. Kendisini bu huyundan dolayı baskı ve kontrol altına almaya çalışanlara fırsat vermedi. Kendisi herkese duyurdu eşcinsel oluşunu. Hatta kendisini eşcinsel olarak anlatan ve Avrupa'da çok ses getirmiş bir yabancı kitabı okuduktan sonra "İşte beni en iyi anlatan kitap" dedi. Dedi ama aslında biseksüel idi Adıtürk ve hem erkeklere hem de kadınlara ilgi duyardı.

Kendisinin ibne olduğu ve Ankara'da Gay partileri düzenlediğini ve ayrıca İspanyol seferad Yahudisi kökenlere sahip olduğunu haberleştiren yerli yabancı onlarca gazete haberi ile neşriyat ve kitabın hiç birini yalanlamadı. Hiçbirine karşı hukuki bir tekzip talebinde bile bulunmadı. Üstelik yargıyı bile siyasallaştırmış ve emir eri yapmış "tek adam" olmasına rağmen...

Osmanlı'nın son dönemini, yıkılışını, cumhuriyet rejimiin kuruluşunu, inkılap tarihi ve bu dönemlerde yaşayan şahıslar ile yaşanan olayları doğru yorumlayabilmek için İçimizdeki İsrail ile İçimizdeki Ermenistan'ı doğru tanımak zorundasınız. 
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.