Header Ads

Hitler’in, 'Bunu kullanmak canavarlık olur' diyerek kullanmadığı ‘atom bombasının’ parçası bulundu. | Akademi Dergisi

akademi dergisi, adolf hitler, ikinci dünya savaşı, nazi teknolojisi, atom bombası, siyonizm, masonluki gerçek yüzü, nazi almanyası, amerika, harry solomon truman, japonya, nagazaki, hiroşima

Alman hazine avcısı, ülkenin kuzeydoğusunda, Hitler’in nükleer programıyla ilgili olduğu tahmin edilen radyoaktif metal nesne buldu.

Alman medyasının haberine göre, 64 yaşındaki Bernd Thälmann, Oranienburg kenti yakınlarında hazine ararken şüpheli nesneye rastladı. Yaşlı adam topraktan çıkardığı metal nesneyi evine götürerek ilgili makamlara bilgi verdi.
Nesneyi inceleyen polisler, onun radyoaktif olduğunu tespit etti. Bunun üzerine komşu evlerin sakinleri tahliye edildi. Olay yerine gelen uzmanlar, buluntuyu kurşun kutuya yerleştirdi.

Hazine avcısına yönelik radyoaktif materyalleri yasadışı olarak bulundurmaktan dava açıldı. Thälmann, nesneyi nerde bulduğunu açıklamayı reddetti.

Polisten yapılan açıklamada, buluntunun, İkinci Dünya Savaşı sırasında uranyum zenginleştirme deneylerinin yapıldığı Auergesellschaft fabrikasından kalmış olabileceği tahmin edildi.

Fabrika, 1945 yılında müttefik güçler tarafından düzenlenen hava saldırısında yok edilmişti. Fabrikada üretilen uranyumun hacmi net olarak bilinmiyor, çünkü tüm ilgili dökümantasyon Nazi Almanya'sının son günlerinde yok edilmişti.
 
Hitler Almanyası, müttefiklerden önce atom bombası geliştirmişti. Lakin çok zor duruma düştükleri anlarda bile bu bombayı kullanmamışlardı. Adolf Hitler'in en yakınında bulunan komutanların, atom bombasını kullanmak için Hitler'i razı etmeyi denedikleri, çok uğraştıkları ama Hitler'in "Bu bir canavarlık olur. Biz bu bombayı kullanamayız" dediği bilinir. 
 
Buna rağmen Siyonizmin kontrolündeki Amerika, Almanya'nın müttefiki olan Japonya'nın Nagazaki ve Hiroşima şehirlerine iki atom bombası atmıştır. Bu emri veren Amerikan başkanı Harry Solomon Truman da Siyonist zihniyetli bir Yahudi idi.
 
Blogger tarafından desteklenmektedir.